34. kolo
01.05.2021 14:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Kike (© AFP)

Eibar rozemlel obranu Alavésu třemi góly, postaral se o ně Kike

Tak na tenhle zápas bude Kike dlouho vzpomínat. Dnes se mu totiž povedlo vsítit rovnou hattrick, kterým v podstatě sám rozhodl o výsledku zápasu s Alavésem. Krize Deportiva se naopak ještě prohloubila.

Eibar byl před utkáním na posledním místě a ani po výhře se jeho postavení nezlepšilo. Ale zápas jasně ukázal, že to rozhodně v boji o udržení LaLigy ještě nezabalil. Kike do zápasu s Alavésem vlétl neskutečně. Stačily mu jen tři minuty na to, aby oslavil první branku. Po efektivní Gilově nahrávce si Kike García posunul míč hrudí do výhodnější pozice a propálil brankáře Pacheca!

Depor sice nemá takové starosti jako domácí celek, ale jeho forma taky není ideální. A dnes nepřijel v dobré náladě - prakticky nic mu dnes nevycházelo. A nebýt skvělého brankáře Pacheca, mohli hosté ještě do poločasu prohrávat o dvě branky. Gil se totiž dostal po rychlé nahrávce za obranu hostí, jenže narazil jen na Pachecovu náruč.

Pět minut po změně stran už se ale Eibar znovu prosadil. Expósito skvělým pasem oslovil opět nabíhajícího Kikeho, který překonal jak svého strážce Laguardiu a tvrdou dělovkou nedal šanci ani Pachecovi - 2:0.

A jeho galaodpoledne pokračovalo. Psala se teprve 59. minuta, když Kike García opět pozlobil Laguardiu, obehrál jej u hranice vápna a z úhlu propálil i Pacheca! Depor se na svého soka absolutně nechytal, byť se v tabulce na rozdíl od Eibaru stále směje.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Host outsider ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele