32. kolo
24.04.2021 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Alfredo Di Stéfano Stadium (© AFP)

Další ztráta pro Real, s Betisem se rozešel 0:0

Real Madrid si komplikuje obhajobu mistrovského titulu a po druhé v relativně krátké době nedokázal svému soupeři vstřelit gól. Remíza s Betisem dává velkou naději vedoucímu Atléticu zvýšit náskok na čele tabulky.

Generálka na semifinále Ligy mistrů proti Chelsea nevyšla Zidanovým svěřencům dle představ. V prvním poločase měli madridští sice více ze hry, ale Betis se na utkání velmi dobře připravil. Po pětadvaceti minutách musel Bravo zasahovat jen proti skryté střele Karima Benzemy. Na druhé straně zase zkusil střelecké štěstí Sergio Canales, ale balón prolétl těsně vedle tyče. První poločas vskutku nepřinesl podívanou, jaká by se od obou celků očekávala, nicméně Zidane ani Pellegrini do sestav o přestávce nezasáhli. Úvod druhé půle byl tak ve znamení prvního poločasu.

Teprve po hodině hry začalo příležitostí na obou stranách přibývat. Rodríguez si navedl balón do ideální palebné pozice, ale naneštěstí pro Betis trefil jen střed branky a připraveného Courtoise. Ještě větší šanci měl o pět minut později Iglesias a belgický brankář proti němu výtečně zasáhl. Jeho protějšek Bravo zase musel vyrážet střelu Modriće ze střední vzdálenosti. Realu remíza nestačila a také Betis by nejraději získal tři body, ovšem další brankové příležitosti už se nenarodily. Konečná remíza 0:0 se tak jeví na obě strany spravedlivá a větší radost z ní budou mít Verdiblancos.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Filip236

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele