37. kolo
16.05.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Borja Iglesias, (© AFP)

Betis těsně porazil Huescu, ta ještě zachráněná není

Huesca si dost komplikuje cestu za záchranou, protože ze Sevilly odjíždí bez bodů. Domácímu Realu Betis stačila k výhře jen jedna trefa, kterou měl na svědomí penaltový střelec Borja Iglesias.

Jako by dnes Huesce nebylo přáno vyhrát, její situace a předzápasové plány se začaly komplikovat už v sedmé minutě, kdy musel kvůli zranění odcestovat ze hřiště Denis Vavro. Jinak se ale Huesca držela celkem statečně, poctivě bránila a nedávala Betisu příliš mnoho prostoru.

Kdo trpěl, to byl divák. Za celý první poločas jsme se totiž nejenže nedočkali ani jedné trefy, ale dokonce ani jedné větší šance. Sandro Ramírez si sice několikrát zajímavě nabíhal, ale jako by ho jeho spoluhráči ani jednou neviděli - nahrávku do běhu prostě nedostal ani jednu.

A deset minut po změně stran se plány Huescy na dnešní záchranu definitivně rozpadly. Střídající Gastón Silva totiž po rohovém kopu při pokusu o odkopnutí zahrál příliš vysokou nohou a skolil při tom Borju Iglesiase. A ten se mu pomstil tím nejhorším způsobem. Proměnil totiž nařízenou penaltu, díky níž jinak nepříliš aktivní Betis bral tři body. V samém závěru ještě frustrovaný Escriche dostal za brutální faul na stojnou nohu červenou kartu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele