15. kolo
23.12.2020 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Realu Betis (© AFP)

Béticos vyhráli nad Cádizem, rozhodl Guido Rodríguez

Real Betis si nakonec poradil s Cádizem a v tabulce LaLigy ho předskočil. Aktuálně devátému týmu ligy zajistil cenné tři body Guido Rodríguez, který se prosadil v 71. minutě.

Jinak to zas tak moc atraktivní duel nebyl. První výraznější šanci jsme registrovali v 6. minutě, když si Sanabria sklepl vysoký míč kus od vápna a pálil těsně vedle tyče. Cádiz už si připravil mnohem zajímavější šanci. Rychlý brejk totiž po centru ze strany skončil ve druhé vlně u Salviho, který nic nepromýšlel a napálil jej směrem na bránu. Smůla byla v tom, že se po jeho ráně zatřáslo pouze břevno!

Tenhle hráč má rozhodně pro strach uděláno a bylo to vidět také pět minut před koncem. Trochu troufale totiž od rohového praporku chtěl zakroutit míč přímo do brány. A málem mu to vyšlo! Nebýt obránce Mandiho, který vykopl míč přímo z brankové čáry.

Pět minut po změně stran dostal nabito Nabil Fekir a po sprintu k vápnu zakončoval, jenže obránce Mauro mu nedovolil být trochu přesnější. Definitivní rozuzlení přinesla až 71. minuta. V ní střídající Diego Lainez potáhl míč do vápna a ve druhé vlně našel neobsazeného Guida Rodrígueze. Jeho rána pravačkou přímo k tyči nedala brankáři Ledesmovi šanci.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele