38. kolo
21.05.2021 21:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Roger (© AFP)

Levante remizovalo s Cádizem, oba týmy daly po dvou brankách

Levante jen remizovalo s Cádizem a se sezonou se loučí další bodovou ztrátou. Cádiz byl sice efektivnější, ale nakonec to na tři body nestačilo.

Levante se s letošním ročníkem LaLigy chtělo rozloučit důstojně, ideálně výhrou. Už více než měsíc čeká celek z Valencie na výhru a ani dnes ho nečekalo snadné utkání. Do zápasu ale šlo jako favorit, alespoň podle sázkovek. Jejich kurz potvrdilo už v 9. minutě, kdy se ujalo vedení. Po kraji se do vápna protlačil veterán Toño, který našel spoluhráče Rogera Martího. Ten se štěstím kolenem dostal míč za záda brankáře Gila.

Jenže Cádiz se nedal a naopak se hnal do zakončení. O pouhých šest minut později obrana Levante zcela propadla při bránění Álvara Negreda, který si naskočil na centr ze strany a přesnou hlavičkou o zem ho poslal do sítě - 1:1.

Levante dnes opravdu nehrálo dobrý fotbal a především v obraně mělo několikrát solidní díry. Jednu z nich využil soupeř deset minut před koncem, když rychlý brejk táhl středem hřiště Perea, který našel brilantním pasem nabíhajícího Carlose Akapa, jenž už střelou z vápna dokázal soupeřova brankáře propálit - 2:1.

V nastaveném čase první půle mohl srovnat Martí, jenže gólman Gil na brankové čáře jeho zakončení zastavil. Levante se ale nevzdalo a po hodině hry byl stav zase nerozhodný. Martí dokázal nahrát volnějšímu Gonzalovi Melerovi, který zakončil naprosto přesně k tyči. Žádnou další šanci si ani jeden tým nevytvořil, takže skóre zůstalo vyrovnané.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele