12. kolo
06.12.2020 14:00 CET
3 : 3
(1:1)

Reportáž

Šinži Okazaki (© AFP)

Granada v přestřelce remizovala s poslední Huescou

Přestřelka bez vítězného konce byla k vidění na Estadio Nuovo los Cármenes v Granadě. Domácí celek tahal za kratší konec a ještě dvě minuty před koncem prohrával 1:3. Slepené branky Moliny a Sáncheze však znamenaly vyrovnání a konečnou remízu 3:3.

Konečná remíza znamená, že Granada nevyhrála už pátý ligový zápas v řadě a v tabulce si zase o něco pohorší. Huesca sice získala sedmý bod, ale na vítězství v lize stále čeká.

Skóre se poprvé měnilo ve 21. minutě a to ve prospěch hostí. Mikel Rico se hlavou šikovně položil do centru z levé strany a brankář Rui Silva nestihl vůbec reagovat. Huesca se ujala vedení a i nadále si dovolovala. Po půlhodině hry si Rui Silva připsal úspěšný zákrok po střele z hranice pokutového území. Chvíli trvalo, než se Granada dostala ke své hře a až v závěru poločasu si začala vytvářet šance. Luis Javier Suárez Charris převzal v běhu přihrávku a přízemní střelou k tyči srovnal na 1:1. Situaci ještě zkoumal VAR, ale k žádnému prohřešku nedošlo.

První poločas nenabídl vůbec špatný fotbal a v nastoleném trendu se pokračovalo i po změně stran. Ve 49. minutě se Huesca opět ujala vedení, když si nikým nehlídaný Borja García naběhl na centr a rovnou z první překonal Ruie Silvu. Granada následně zase zvýšila obrátky a výsledkem bylo několik dobrých příležitostí, které však gólem neskončily. V 76. minutě se o to zásadní měrou postaral vynikajícím zákrokem Fernándo Llorente.

Osm minut před koncem se hosté výrazně přiblížili třem bodům, když už na 3:1 zvýšil Šinzi Okazaki. Japonský útočník využil vyběhnutí gólmana Ruie Silvy a takřka od půlící čáry napálil balón do branky. Nádherná branka dala hostujícím příznivcům naději na plný bodový zisk.

Ani za tohoto stavu se Granada nevzdala. V 88. minutě vykřesal naději po Machísově centru hlavičkující Jorge Molina a za další dvě minuty dokonce srovnal na 3:3 opět ze vzduchu Germán Sánchez! Huesca během dvou minut prohospodařils dvoubrankový náskok a přišla o vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele