25. kolo
28.02.2021 18:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Radost hráčů Granady (© AFP)

Puertas rozhodl o vítězství Granady nad Elche CF

Po postupu v Evropské lize přes Neapol si Granada poradila i v domácím zápase LaLigy s Huescou, kterou porazila gólem Puertase deset minut před koncem 2:1. Opatrné utkání příliš šancí nenabídlo a Granada v podstatě z minima příležitostí vytěžila maximum.

Granada měla první gólovku už po pěti minutách, kdy si na povedený centr naskočil Kenedy a hlavou lízl břevno. Z úvodu utkání to bohužel bylo všechno. Hrálo se hodně opatrně a oba celky spíše vyčkávaly, co předvede druhá strana. Ve 32. minutě ale dostal dostatek prostoru ke střele Domingos Quina a jeho rána levačkou zapadla nechytatelně k tyči! Granada se ujala vedení, ale to netrvalo dlouho. Ještě před odchodem do šaten si zpracoval a pokryl padající balón Lucas Boyé a jeho rána z úhlu také skončila v brance.

Poločasový výsledek těšil spíše Elche, pro které měla remíza velkou cenu. Ani druhý poločas nenabídl převratné tempo a dál to byla opatrnější partie s minimem gólových příležitostí. Až dvacet minut před koncem se uvolnil ke střele Antonio Puertas a golman Badía zákrokem vyškrábl balón na rohový kop.

Elche drželo na Estadio Nuovo los Cármenes remízu až do 80. minuty, než rozhodl ve prospěch domácích po zpětné přihrávce Foulquiera Antonio Puertas, který si dobře seběhl a neomylně zakončil. Elche už mělo na vyrovnání málo času a ve zbývajících čtrnácti minutách i s nastavením si šanci nevypracovalo. Granada tak po triumfu v Evropské lize zvítězila i nad Elche a upevnila si postavení v první polovině tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele