34. kolo
02.05.2021 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Rubén Sobrino (© AFP)

Granada na výhru z Camp Nou nenavázala a podlehla Cádizu 0:1

Jak těžké bývá navázat na senzační výsledek pocítila Granada. Týden po triumfu na Camp Nou proti Barceloně se představila v domácím prostředí proti Cádizu a nejenže vyšla střelecky naprázdno, ale ještě inkasovala jediný gól zápasu. Cádizu vystřelil tři body Rubén Sobrino. Granada navíc nepřišla jen o body, ale také o vyloučeného Roberta Soldada.

Ačkoliv nakonec padla jen jedna branka, v utkání se toho odehrálo spoustu. Už po 120 sekundách se před brankou zjevil Negredo, ale k úplnému zakončení mu scházel kousek. Na druhé straně zase hlavičkoval hodně nad Sánchez a ve 36. minutě spálil tutovku i Pérez, který nedokázal zblízka překonat Ledesmu. A tak přišel trest na druhé straně. Po výtečném centru hlavičkoval Negredo a Escandell předvedl na brankové čáře vynikající zákrok. Akce tím ale nekončila a Negredo místo dorážky zvolil přihrávku před prázdnou branku, kde stál zakončující Rubén Sobrino.

Granada sice držela častěji balón na kopačkách, ale nebylo jí to vůbec platné. Cádiz první poločas ovládl 1:0.

Na domácí straně musela přijít reakce, ovšem ani střídání hru nijak neosvěžilo. Granada se v ofenzívě výrazně trápila a její zmar a frustraci korunoval v 87. minutě červenou kartou Roberto Soldado. Oslabenému týmu už nepomohlo ani dlouhé šesti minutové nastavení. Cádiz překvapivě zvítězil nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad to nebude výmrd jako na Barceloně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mužu si x krát opakovat -nedávej na lupen mužstvo, které předchozí zápas vyhrálo jako těžký outsider. Jsem asi nepoučitelný. Platí to i opačně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele