13. kolo
13.12.2020 18:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Luis Suárez (© AFP)

Luis Suárez v Elche zachránil pro Granadu tři body

Granadě se nákup mladého střelce se slavným jménem Luise Suáreze začíná vyplácet. Dnes večer si totiž mohla právě díky jeho brance připsat na konto tři body z duelu s Elche.

Bylo to docela zvláštní utkání. Elche po celou dobu drželo míč na svých kopačkách, soupeři jej prakticky nepůjčovalo a jeho procentuální podíl sahal velmi často až k sedmnácti procentům držení míče. Jenže za celou dobu vyprodukovali domácí jen jednu jedinou střelu na bránu.

No, moc vzhledné nebo atraktivní utkání to tedy rozhodně nebylo. Domácí se nedokázali pořádně dostat ke střele a celou dobu se s míčem pohybovali dost daleko od brány Ruie Silvy. V sedmé minutě naopak musel zasahovat Edgar Badía, kterého pořádně vyzkoušel zakončující Yangel Herrera. Jenže Badía vytáhl luxusní reflex a míč vyrazil!

Po dlouhé pasáži nudy se hosté přeci jen prosadili. Psala se 42. minuta, když Machís centroval po ojedinělém postupu na domácí bránu, ve vápně Luis Javier Suárez předskočil svého soupeře a z voleje namířil míč k tyči - 1:0.

Po hodině hry trefil Roberto Soldado ve vápně nejspíš ruku střídajícího Juana Miña, jenže sudí penaltu nepískal. Neuspěl ani Machís, jehož ránu Badía v závěru vyrazil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele