36. kolo
11.05.2021 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Luis Rioja (© AFP)

Elche si komplikuje situaci, dnes prohrálo s Alavésem

Alavés udělal další výrazný krok za záchranou, protože si domů přivezl všechny tři body z Elche. V utkání se projevila spolupráce dua Joselu - Rioja, které se postaralo o obě branky.

Elche mělo jednu z posledních šancí na záchranu a dnes nesmělo zklamat. Hrálo totiž s Alavésem, který je na tom obdobně a jeho ohrožení sestupem pořád trvá. Takže se dal čekat tuhý boj o body. Lépe začalo domácí Elche, jemuž se pokoušel vykřesat naději Lucas Boyé. Mladý útočník si v 11. minutě naběhl na bližší tyč, jenže patičkou nechal vyniknout brankáře Pacheca.

Depor to zkoušel spíš rychlými protiútoky a jeden takový táhl ve 22. minutě Duarte. Povedlo se mu navíc procpat míč na rozběhnutého Luise Rioju, jenže jeho ránu z úhlu zastavila tyč! Stejný hráč však pět minut před koncem první půle odzbrojil dva protihráče a centrem do vápna asistoval u voleje Joselua, který poslal hosty do vedení!

Elche podstatně znervóznělo a po změně stran mu bylo ještě hůř. Po nepovedené nahrávce u půlící čáry se totiž hosté řítili na bránu Gazzanigy, Joselu perfektní nahrávkou na vápna oslovil Luise Rioju a ten v pádu dokázal dostat míč do sítě!

Mise domácího týmu za bodovým přídělem se stala prakticky nemožnou. V 58. minutě sice Boyé hlavičkoval velmi dobře, jenže brankář Pacheco byl neprůstřelný. V závěru ještě Méndez trefil tyč, takže utkání skončilo "jen" 2:0 pro hosty.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jen tak zlehounka , pro bookmakera.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele