9. kolo
06.11.2020 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Fidel (© AFP)

Elche díky Badíovi vydřelo bod s lepší Celtou

Elche šlo doma velmi rychle do vedení, když se trefil Fidel, jenže páteční předehrávka přeci jen neskončila v jeho prospěch. Ještě před koncem poločasu se totiž prosadil hostující Santi Mina, takže Celta slaví bod.

Na tak hubené skóre se v utkání urodilo poměrně dost šancí. Ta první již ve třetí minutě, když hostující Hugo Mallo zahrál ve vlastním vápně dost nešikovně rukou. Sudí se k situaci za pomoci VAR vrátil a pískal penaltu. K ní se postavil Fidel a se situací si parádně poradil - 1:0.

Srovnat na 1:1 mohl Brais Méndez již po dvaceti minutách, jenže na brankáře Badíu si nepřišel. Stejný hráč si naběhl do uličky také po parádním pasu od Suáreze, jenže tentokrát v tisíci procentní šanci opět selhal! Na opačné straně pálil mladík Lucas Boyé točenou střelou jen těsně vedle tyče.

A znovu platilo osvědčené fotbalové pořekadlo. Vzápětí se totiž prosadila Celta. Iago Aspas zkušeně a nesobecky sklepl míč na nabíhajícího Santiho Minu a ten krásnou přízemní střelou překonal brankáře Badíu!

Aspas mohl krátce po změně stran strhnout vedení na stranu Celty, jenže Badíu nepřekonal a mířil vedle tyče. Zkušený střelec se v obrovské šanci ocitl také deset minut před koncem. To si o vybíhajícího Badíu narazil míč, ten se k němu vrátil a Aspas z velkého úhlu trefil jen boční síť.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele