33. kolo
18.04.2021 16:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rodrigo Battaglia (© AFP)

Battaglia před koncem rozhodl o důležité výhře Alavésu nad Huescou

Až pět minut před koncem utkání rozhodla o třech bodech pro domácí Depor branka, kterou vstřelil Rodrigo Battaglia. A cenu má v tuto chvíli nejvyšší, protože oba týmy mají v tuto chvíli shodný počet bodů.

Pro Alavés to byl klíčový zápas, protože kdyby ho prohrál, byl by rozdíl mezi oběma soupeři už šestibodový. Naopak Huesca se mohla více odrazit od sestupových pozic. Obě strany si byly důležitosti zápasu dobře vědomy a podle toho také průběh na hřišti vypadal. První poločas byl opatrný, takticky svázaný a vlastně nepřinesl jedinou výraznější možnost ať na té, či oné straně.

Začátek druhého poločasu ale mohl přinést změnu. Po rohovém kopu totiž hlavičkoval do břevna Joselu a hosté si mohli zhluboka oddychnout. Alavés měl o trochu více navrch a čtvrthodinu před koncem se mu podařilo vstřelit první branku, ovšem Lucas Pérez se v době dorážky nacházel v ofsajdu a sudí Hernández jeho trefu neuznal. Vše pomalu směřovalo k nerozhodnému výsledku, než se pět minut před koncem prosadil parádní ranou zpoza šestnáctky Rodrigo Battaglia. Deportivo se výrazně přiblížilo třem bodům.

Porážku ještě mohl odvrátit Escriche, který se dobře pověsil do vzduchu a orazítkoval břevno! Největší šance Huescy zůstala nevyužita a stav 1:0 pro domácí už se nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele