6. kolo
18.10.2020 18:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Tete Morente (© AFP)

Elche dvakrát udeřilo a z Alavésu veze výhru

Hráči Elche se mohou radovat z důležitého vítězství na hřišti Alavésu v poměru 2:0. Depor sice měl několik dobrých příležitostí, ovšem ani jednu z nich nedokázal proměnit. Elche si počínalo přesněji, nejprve vstřelil úvodní branku Milla a po něm v závěru zápasu pečetil výsledek Morente.

Deportivo nevstoupilo do utkání optimálně a první varování přišlo ve 14. minutě, kdy dokonce Pere Milla vstřelil gól. Protože se ale jednalo o ofsajd, nebyla branka uznána. Domácí pak měli také velkou šanci, v 19. minutě musel na brankové čáře lapit loženku brankář Badía. O čtyři minuty později se hra zase přesunula do pokutového území Deporu a ani v tomto případě Pere Milla hostující oporu nepřekonal. Dočkal se až ve 39. minutě, kdy si kličkou do středu vápna udělal prostor ke střele a levačkou překonal Pacheca.

Do druhého poločasu přichystaly obě strany jedno střídání a i nadále byly k vidění některé šance. Například Joselu byl už v dobré pozici, ale trestuhodně přestřelil. Poté se dlouho nic nedělo, Alavés se nemohl dostat do optimálního tlaku, ale devět minut před koncem mohl konečně vyrovnat. Střílený centr před brankou netrefil ideálně Joselu!

Domácí už nejspíše tušili, že tahle neproměněná příležitost je bude mrzet. V 86. minutě pak přišel trest v podobě druhého gólu. Po centru z levé strany se na zadní tyči prosadil Tete Morente a bylo definitivně rozhodnuto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele