23. kolo
12.02.2021 21:00 CET
3 : 1
(2:0)

Reportáž

Santi Mina (© AFP)

Celta díky dvěma gólům Miny porazila Elche

Trvalo to šest zápasů, ale nakonec tým trenéra Coudeta našel recept na vítězství. Na domácí půdě si poradil s Elche, jehož vyhlídky na záchranu se naopak s každým kolem výrazně zmenšují. Hlavní hvězdou utkání se stal útočník Santi Mina, autor dvou branek.

Celta byla od začátku utkání jasně aktivnější a brankář Edgar Badía měl plné ruce práce. Nejprve ho povedenou střelou zaměstnal Nolito, následně si musel poradit s jedovatou ránou Martína, jehož skvěle našel Méndez. Elche kontrovalo pokusem Raúla Gutiho, ale jeho projektil se mezi tři tyče nevešel.

Už to vypadalo, že se ani jeden tým za první půli neprosadí, když ve 45. minutě domácí udeřili. Nolito našel průnikovou nahrávkou Santiho Minu a ten ve vápně pálil pod břevno naprosto přesně. Elche utrpělo šok a ten navíc rychle pokračoval. O pouhé dvě minuty, už v nastavení, Nolito díky podobné akci přihrál do vápna na nekrytého Braise Méndeze, který rovněž našel volné místo v bráně - 2:0.

Hostům, kteří nebyli dnes moc při chuti, se povedlo utkání aspoň trochu zdramatizovat. V 50. minutě totiž Carrillo centroval do vápna, míč si našel Emiliano Rigoni a levačkou z bezprostřední blízko snížil - 2:1. Poslední slovo ale měli domácí. Solari měl na straně moře času, zvolil centr a ten usměrnil do sítě Brais Méndez - 3:1.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele