25. kolo
28.02.2021 16:15 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Cádiz udolán. Real Betis v závěru spasil Juanmi

Realu Betis dalo dnešní utkání docela zabrat, ale nakonec se domů vrací jako vítěz. Šest minut před koncem zápasu se o to postaral Juanmi coby jediný střelec. Real Betis se aspoň na pár chvil posunul na šestou příčku.

Domácí brankář Jeremías Ledesma dostával zabrat vlastně od prvních chvil utkání. V páté minutě jej pořádně vyplašila kroucená a ještě od země odražená střela Guida Rodrígueze, kterou musel hasit parádním zákrokem. O pár minut později jeho obrana nepohlídala Victora Ruíze a jeho dělovku musel Ledesma také vyrážet na rohový kop.

Návštěva ze Sevilly hrála jednoznačně prim, ale finální nahrávka zoufale chyběla. Jako třeba před koncem první půle, kdy se po přiťuknutí Ruibala dostal do zakončení Sergio Canales a pálil těsně vedle.

Druhá půle už tak zajímavá nebyla a oba týmy začaly ve své hře trochu přitvrzovat. Ozval se i Cádiz, jmenovitě Perea, jehož dělovku z vápna musel Robles vytahovat mimo bránu. Ledesmu posléze nepřekonal ani Guardado a domácí už málem slavili bod. O ten je ale připravila 84. minuta. Emerson našel krásným pasem do vápna hlavu Juanmiho, který konečně překonal Ledesmu!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele