5. kolo
04.10.2020 18:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Cádizu (© AFP)

Cádiz hrál s Granadou 1:1

Dělbou bodu skončilo utkání mezi Cádizem a Granadou. Nováček inkasoval jako první, ale rozhodně se nevzdával a nakonec proti účastníkovi Evropské ligy srovnal stav. V prvním poločase se trefil hlavou Sánchez, ve druhém vyrovnával Iván Alejo.

Úvodní desetiminutovka byla opatrná, pak začali udávat tempo hosté a ve 27. minutě dokonce vstřelili vedoucí gól. Kenedyho centr se snesl přesně na hlavu Sáncheze, jenž byl ve výskoku neomylný. Granada byla dál aktivní a pět minut před koncem poločasu zahodila dvě obrovské tutovky. Nejprve Antonio Puertas pálil do břevna a po něm rozezvonil tyč další ranou Kenedy. Brankáři Ledesmovi ještě dlouho zvonilo v uších.

Granada tedy byla spokojenější, vedla 1:0, ale klidně to mohlo být o více branek. Právě na neproměňování nakonec Granada doplatila. Ve 48. minutě napálil odražený balón do branky Iván Alejo a gólman Rui Silva se ani nepohnul.

Do konce utkání ještě zbývala spousta času a během něho si Granada vytvořila šanci na rozhodnutí. Darwin Machís vypálil a i s tečí donutil Ledesmu k těžkému zákroku. Machís byl v akci ještě jednou a svůj minisouboj s Ledesmou prohrál i napodruhé. V závěru už si Cádiz remízu bez problému pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele