14. kolo
20.12.2020 18:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Getafe (© AFP)

Getafe se konečně vzpamatovalo a v Cádizu vyhrálo

Těžkého, leč důležitého vítězství dosáhlo na půdě Cádizu Getafe. Madridský celek byl před zápasem v sestupovém pásmu, ale tři body ho katapultovaly až na jedenáctou pozici. Po půlhodině hry poslal Bordalásovy svěřence do vedení Juan Camilo Hernández a definitivní pojistku vstřelil až v nastavení Nemanja Maksimović.

V Cádizu se hrálo dle očekávání hodně vyrovnané utkání a rozhodnout mohla jedna jediná chybička. První poločas žádné velké šance nepřinášel, přesto se změnilo skóre. Ve 34. minutě se rozhodl Cucho Hernández pro technický pokus ze střední vzdálenosti a udělal dobře. Jeho rána zapadla pod břevno a gólman Ledesma se mohl natahovat, jak chtěl. Cádiz byl směrem dopředu naprosto bezzubý a pokud chtěl pomýšlet na body, musel po přestávce výrazně přidat.

Oba trenéři zahájili druhý poločas bez střídání a na předváděné hře to bylo znát. Nuda, nuda a zase nuda. Teprve až v 67. minutě domácí osvěžili sestavu trojím střídáním, ovšem ke kýženému efektu to vůbec nevedlo. Nehrozilo ani Getafe, které si hlídalo nejtěsnější náskok a vyčkávalo, až se naskytne příležitost definitivně rozhodnout. K tomu došlo až ve čtvrté minutě nastavení. Cádiz ztratil balón na polovině hřiště a Getafe přešlo do smrtícího kontru, který před prázdnou brankou zakončil Nemanja Maksimović. Azulones tak vyhráli v Cádizu 2:0 a posunuli se na průběžné jedenácté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele