33. kolo
18.04.2021 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stadion Cádizu (© AFP)

V Cádizu gól nepadl, Celta si veze bod

Nedá si říci, že by utkání mezi Cádizem a Celtou Vigo nudilo. Oba celky si vytvořily několik slibných šancí, ale žádná neskončila gólem. Tu největší poslal do břevna Malbašić. Utkání nemělo jednoznačného favorita. Cádiz i Celta Vigo jsou od sebe pouhé dva body a na tomhle faktu se ani po neděli nic nezmění. Přitom klidně mohlo.

V první velké šanci pelášil sám na brankáře Villara Soriano, ale opora hostí celou situaci ustála. Takřka okamžitě se naskytla šance i na druhé straně, ovšem Duranův technický pokus zlikvidoval Ledesma.

Vůbec největší šanci v celém utkání měl ve 21. minutě Malbašić. Jeho volej totiž orazítkoval břevno. Brankové příležitosti si vytvářela i Celta Vigo, jmenovitě Tapia prověřil Ledesmu a Mallova gólová hlavička nebyla pro skutečně těsný ofsajd uznána. První poločas nakonec žádnou branku nepřinesl, byť gólových šancí k ní byl dostatek.

Po změně stran zase prověřila Ledesmu Celta. Brankář domácích reflexivním zákrokem zmařil šanci Méndeze. Hosté prakticky celý zápas drželi balón ale před šestnáctkou si s ubývajícím časem čím dál víc nevěděli rady.

V 78. minutě na sebe po delší době upozornil i Cádiz a na Espinovu křižnou přihrávku těsně nedosáhl Lozano. Zápasu jakoby gól vůbec nebyl souzen. Stav 0:0 vydržel až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele