1. kolo
12.09.2020 21:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Cádiz domácí zápas nezvládl (© AFP)

Cádiz vstoupil do nejvyšší soutěže porážkou

Návrat do nejvyšší soutěže se hráčům Cádizu nevydařil. Zkušenější Osasuna se prosadila už po deseti minutách a v 79. minutě pečetila výsledek druhou brankou. V prvním případě se prosadil Adrián López, ve druhém Rubén García.

V sobotu večer přišel na scénu nejvyšší soutěže i nováček Cádiz CF a jeho soupeřem byla Osasuna, které prožila velmi povedenou loňskou sezonu. Domácí nezažili zrovna optimální začátek, hned v 10. minutě uklidnil Osasunu vedoucí brankou Adrián López a velký dík patří průnikové přihrávce za obranu v podání kapitána Oiera. Cádiz mohl rychle vyrovnat, o sedm minut později selhal v tutovce Pombo. Prakticky z malého vápna minul branku jen o chlup.

Bohužel v prvním poločase to bylo z obou stran všechno. Cádiz srovnal hru, ale Osasuna měla náskok v kapse. Krátce po změně stran se domácí dožadovali pokutového kopu za hru rukou v podání Oiera, ale sudí byl opačného názoru.

V 63. minutě protáhl brankáře Herreru z volného přímého kopu Cercelén a opora hostí si poradila i s dalším nebezpečným pokusem Pomba. Nevyužité šance Cádiz hodně mrzely, zvláště, když jedenáct minut před koncem pojistil vedení Osasuny po dlouhém autu Rubén García.

Dvoubrankové manko už bylo na nováčka příliš. Osasuna zvítězila na stadionu Ramóna Carranzy 2:0 a může se těšit ze tří bodů. Cádiz si na vítězství v nejvyšší soutěži musí ještě počkat.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele