9. kolo
22.10.2017 12:00 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal CF - UD Las Palmas 4:0

Villareal potvrdil, že ve čtvrtečním utkání Evropské ligy proti pražské Slavii nepředvedl v útoku vůbec špatný výkon, byť ve finále bral jen remízu, a proti tápajícímu Las Palmas si pořádně zastřílel. Celek z Kanárských ostrovů, jenž v LaLize padl už popáté v řadě, držel nerozhodný stav jen do poločasu. Druhé dějství bylo z jeho strany mizerné.

Žlutá ponorka byla už od úvodních minut daleko aktivnějším mužstvem a střelecky bránu gólmana Chichizoly zásobovala v pravidelných intervalech. Už ve 4. minutě minul kýžený a chtěný prostor Trigueros, stejně dopadl Jaume Costa a hlavou také Álvaro González po rohovém kopu. Ani Samu Castillejo neseřídil správně svá mířidla.

Las Palmas následně trošku srovnalo krok. A třeba deset minut před obrátkou se klidně mohlo ujmout počátečního vedení. Jenže náhradník Rémy, který už po pár minutách vystřídal na hřišti zraněného Tannaneho, trestuhodně minul. Ve velké šanci se následně objevili rovněž domácí Bakambu s Baccou, avšak ani jeden z nich v koncovce neuspěl.

I ve druhém poločase se hrál zajímavý a ofenzivní fotbal. Nicméně branky padaly pouze do sítě La UD. Nejprve se prosadil Bakambu, jenž obdržel do šestnáctky dobrou přihrávku od Samua Castilleja, ocitl se sám před Chichizolou, a tentokráte nechal zapomenout na své neproměnění velké příležitosti z první půle, a dělovku usměrnil pod břevno.

Hosté na tohle inkasování nedokázali zareagovat. Měli vlastně velké štěstí, že v 64. minutě Bacca z vyložené pozice netrefil poloprázdnou svatyni Chichizoly a balón nasměroval jen do břevna. Pak ale na řadu přišly dva góly v rychlém sledu. A v ten moment vlastně Villareal definitivně rozhodl o svém konečném pohotovém vítězství.

V 65. minutě si navedl míč na hranici šestnáctky Mario Gaspar a levačkou po zemi překonal marně se natahujícího Chichizolu. O pár chvil později smutně lomil rukama stoper Ximo Navarro, který si nešťastně srazil do vlastní sítě přihrávku Maria Gaspara. V nastavení se ještě trefil Sansone, který snadno skóroval do prázdné brány po nahrávce Čeryševa.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele