11. kolo
05.11.2017 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid - UD Las Palmas 3:0

Po dvou porážkách Real Madrid konečně zabral. Jednoduše už musel po neúspěších před týdnem v Gironě a s Tottenhamem v Lize mistrů potěšit své fanoušky a s Las Palmas v podstatě neměl výraznější problém. V závěru první půle si rozhodující přesný zásah připsal Casemiro, po obrátce pak tři body pojišťovali Marco Asensio a Isco.

Domácí zatím mají k obhajobě titulu opravdu hodně daleko, i přes tohle vítězství totiž ztrácejí na svého úhlavního rivala z Barcelony sedm bodů, z toho na druhou Valencii čtyři. Celek z Kanárských ostrovů sice loni velkého favorita dokonce hned dvakrát obral o body, tentokráte však potvrdil svou bídnou formu a v LaLize padl už posedmé za sebou.

Bílý balet se mohl ujmout vedení už ve 4. minutě. To se totiž řítil sám na bránu Benzema, francouzský forvard ale trestuhodně selhal v koncovce a gólmana Raúla Lizoáina nepřekonal. Na druhé straně naopak zahrozil Vitolo, dostal se ovšem do poměrně složitého úhlu, a tak na brankáře Kika Casillu ve finále nemohl vyzrát.

V 17. minutě se do zakončení propracoval poprvé rovněž Cristiano Ronaldo, který si v šestnáctce důrazně počínal vůči obránci Bigasovi, následně ale mířil jen mimo. Ve 28. minutě portugalská hvězda pálila znovu, zpoza vápna levačkou tlačil svou střelu k tyči, ta ovšem pouze lízla brankovou konstrukci a skončila vedle.

Cristiano Ronaldo ve 35. minutě už přece jenom trefil prostor brány, z hranice brankového území ovšem hlavičku nasměroval jen do rukavic Raúla Lizoáina. Real se dočkal zaslouženého gólu ve 41. minutě. Po tečovaném rohovém kopu se na zadní tyči objevil sám Casemiro, který hlavu poslal přesně tam, kam potřeboval.

Ve druhém dějství madridský celek těsný náskok pohotově hlídal. V 56. minutě ho navýšil Marco Asensio, jenž svou nádhernou dělovku zacílil nechytatelně do šibenice. V poslední dvacetiminutovce ještě dvakrát nemířil přesně zase neudržitelný Cristiano Ronaldo, chuť si však spravil v 74. minutě, to když jeho pasu zprava zužitkoval snadno Isco.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

1:1.................

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tipoval těch 3:1 pro Spurs, že? No, kdyby to byla pravda i teď

Nicméně tomu nevěřím, myslím, že Real se dokáže sebrat jako málokterý jiný mančaft. Ovšem kdyby ke ztrátě došlo, mělo by to velkou cenu a možná i důsledek.

Reagovat
boryland

Dojde na ně na všech frontách............

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to splendidní.

Reagovat
valloire

Reagovat
C-M@ster

To třeba jo, ale Palmy jsou po výměně trenéra totálně v prdeli, ne?

Reagovat
loki5

trochu bych typoval že to palmy schytají za ty dvě předchozí prohry Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Redaktoři podle předpokládaný sestavy předpokládají, že Real nastoupí v 10 jinak snad už se Real konečně rozstřílí....

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
valloire

8-0

Reagovat
smazaný uživatel

0-8

Reagovat
Assassin11

valloire ty musíš mít dobrý defekt na mozgu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane ma nuz na krku... ted sice utrapene Las Palmas daji... ale vidim to dal blede

rekordy... serie... vitezna aura... forma - vsechno je pryc

nasleduje Atletico venku - Malaga doma - Bilbao venku - Sevilla doma - Leganes venku - Barca doma

v kazdym duelu (snad az na Leganes) se da realne ocekavat ztrata - toto podle me Zidane neustoji a nedozije se lna avicce novyho roku - dost mozna se tam nedozije ani Vanoc

Reagovat
valloire

všechny vymelem, všechny !

Reagovat
didi1791

atletico remiza, malaga vyhra, bilbao vyhra, sevilla remiza, barca vyhra ztrata 4 body a kdyby Barca vyhrala vsechno krome zapasu s nama, tak bychom na ni ztratili 1 bod, coz by jeste na titul nebylo uplne ztracene

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas se probrat, takže minimálně 4:0. Chápu, že jsou přežraní, ale těch neúspěchů už snad bylo dost na to, aby znovu dostali hlad.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo uz nechce zlatej mic. Nejenom ze par let ma nulovej dribling, ale on uz ani nedava goly, takze jedina vec co ho drzela na spici

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele