1. kolo
21.08.2017 22:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - SD Eibar 0:1

Málaga na svém stadionu padla, o což se jedinou trefou postaral Charles. Jeho branka z 57. minuty rozhodla o třech bodech pro Eibar a menší překvapení, neboť favoritem byli domácí hráči.

Eibar začal v Málaze mnohem lépe a již ve třetí minutě se právě Charles prosadil. Nadšení hostujících fandů ale bylo značně předčasné, neboť sudí Jiménez pískal ruku. Právě pomocí této pro fotbalistu snad jediné zakázané končetiny dopravil Charles míč do brány. Ani Málaga nepůsobila laxně. Añor obdržel přihrávku mezi dva obránce a z hranice pokutového území těsně minul levou tyč.

Hosté velmi často využívali rychlé kontry a jeden takový měl na starosti japonský záložník Takashi Inui. Ten se dostal až k vápnu a ještě se mu povedlo poslat před ni střílený centr. Dobře totiž viděl nabíhajícího Charlese a brankář Roberto měl plné ruce práce, aby jeho dorážku zastavil! Jen o pár minut později se navíc akce opakovala téměř identicky. A rovněž obrana Málagy nechala vše až na Robertovi.

Pouze zásluhou vynikajícího domácí brankáře Málaga ještě neprohrávala. Krátce po třiceti minutách hry Inuj zkusil překvapit Roberta střelou z velké dálky, ale brankář byl opět na svém místě. Rovněž ve druhé půli byl Eibar mnohem aktivnějším týmem. Dani García střelou zpoza vápna protáhl brankáře Roberta, Charles se o chvíli později zastřeloval.

V 57. minutě se Charles přeci jen dočkal a tady už ani Roberto nepomohl. Hned tři hráči hostí naskakovali na krásný a přesný centr od Ángela a přestože byl jako jediný z nich obsazený právě Charles, přesto se mu povedlo zakončit. Jeho přesná hlavička zaplula do sítě a Málaga konečně doplatila na svou laxnost - 1:0.

Málaga se ale poučila a nevzdala se. Vyrovnat mohl Borja Bastón, který v 63. minutě napřáhl ke střele zpoza vápna a tlačil balon k levé tyči. Tam včas doskočil brankář Marko Dmitrović a míč dostal pod kontrolu. Obrana Eibaru jinak fungovala na jedničku a Málaze se už do konce utkání nedařilo přijít s receptem, který by ji zdolal.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
hradec

Nevýhra domácích

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele