34. kolo
22.04.2018 16:15 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Málaga CF - Real Sociedad 2:0

Málaga se vzpírá svému osudu a čtyři kola před koncem sezony ještě existuje naděje na její záchranu, byť malá. Albicelestes si doma na La Rosaleda poradili se San Sebastianem, když po brankách Adriána Gonzáleze a En-Nesyriho zvítězili 2:0.

I přes výhru zůstává situace Málagy kritická, ovšem dokud bude existovat byť jen malá naděje, bude se o ní domácí celek rvát. San Sebastian začal na půdě posledního celku LaLigy aktivně, ale rána Januzaje skončila vedle. To na druhé straně byl domácí tým efektivnější. V 11.minutě si na hranici ofsajdu zpracoval balón Adrián González a přesnou ranou rozjásal stadion La Rosaleda!

Ve 23. minutě se Málaga dopustila zbytečné chyby. Brankář Roberto chytil malou domů a Baskové měli k dispozici trestný kop. Sergio Canales to následně vymyslel dobře, ovšem branku netrefil. Málaga přečkala velkou šanci San Sebastianu a v poločase ještě jednou udeřila. Castro si dokázal i mezi třemi bránícími hráči udělat prostor k centru, navíc Youssef En-Nesyri byl v dobrém náběhu a z malého vápna zvýšil na 2:0.

Se San Sebastianem druhá branka výrazně zamavála a naopak nabuzený soupeř mohl krátce po změně stran přidat třetí zásah.. Lestienne dobře vypálil a zasahovat musel Rulli. Hosté ohrozili Robertovu branku po hodině hry, kdy pálil nepřesně na zadní tyč David Zurutuza. Baskický celek hledal cestu ke kontaktní brance marně, Málaga vedení 2:0 udržela a stále zůstává ve hře.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele