36. kolo
05.05.2018 13:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Girona FC - SD Eibar 1:4

Girona vůbec nezvládla zápas s Eibarem a doma inkasovala čtyři branky. V zápase už fakticky o nic zásadního nešlo, oba celky si spokojeně hoví v první polovině tabulky. Hvězdou zápasu se stal Kike García, který dvě branky vstřelil sám a jednu připravil.

Eibar spustil svůj gólostroj už po devíti minutách a základem se stala chybná rozehrávka Girony. Dani García pak poslal přihrávku před prázdnou branku a jeho jmenovec Kike García poslal Eibar do vedení. Girona mohla vyrovnat prostřednictvím Granella, jeho střela z nadějné pozice skončila vedle. Domácí se nedočkali ani ve 35.minutě, to Portugués sice rozvlnil síť, ale z ofsajdu, takže gól nebyl uznán.

Konec prvního poločasu patřil Eibaru. Kike García hlavou na malém vápně zvýšil už na 2:0 a další zásah mohl přidat těsně před závěrečným hvizdem, ovšem tentokrát proti němu výtečně zasáhl brankář Bono.

Domácí potřebovali ve druhém poločase zabrat a vstřelit co nejdříve kontaktní branku. To se podařilo, Aday si seběhl na nacvičený signál a povedenou střelou pod břevno snížil. Girona se ale do další příležitosti nedostala a zápas definitivně ztratila v závěrečné desetiminutovce. Nejprve Inuj rozeběhl Joana Jordána, který nekompromisně zavěsil a pak Takaši Inuje neméně povedenou střelou zvýšil na konečných 4:1 pro Eibar.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele