16. kolo
17.12.2017 12:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Girona FC - Getafe CF 1:0

Sotva se fanoušci na Estadi Municipal de Montilivi usadili na své místa, tak se domácí radovali z úvodní branky zápasu. V 5. minutě Johan Mojica z levé strany poslal míč do pokutového území, kde se prosadil Cristhian Stuani mezi dvěma obránci a hlavičkou zakončil do sítě hostujícího Getafe. Po této gólové akci jsme mohli sledovat bitvu plnou soubojů o míč.

Getafe mohlo odpovědět v 19. minutě, kdy se Jorge Molina dostal s míčem až do šestnáctky, ale v evidentní šanci netrefil ani branku. Hra se přesouvala z poloviny na polovinu, ale bez další jasné příležitosti. V prvním poločase jsme už nic zajímavého nezaznamenali, o čem svědčí jedna střela na branku v podání domácích a žádná hostů. Druhých 45. minut začalo tutovkou.

Tři minuty po začátku poločasu mohl dát druhou branku zápasu opět Stuani. Ten si hezky naběhl do vápna na centrovaný míč, který na něj mířil zprava. Jeho hlavičku však Vicente Guaita vyrazil na tyč a zachránil svůj tým od pohromy. Girona se v dalším průběhu stáhla na svou půlku a snažila se ubránit hubený náskok.

Hosté sice drželi převážně míč na svých kopačkách, ale do žádné šance, ba ani ke střele, se nedostali. Stručně řečeno v tomto utkání neměli svůj den. Katalánci v premiérové bitvě s tímto sokem v rámci LaLigy zvítězili a zásluhou tří bodů se rázem katapultovali do těsné blízkosti zaručující účast v evropských pohárech.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia nevyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele