26. kolo
28.02.2018 19:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Deportivo nemělo po bleskurychlé bouři Getafe šanci

Jen čtyři minuty stačily Getafe na to, aby rozhodlo utkání proti Deportivu a dále pokračovalo ve snaze dosáhnout míst zaručující účast v evropských pohárech pro příští sezónu. Dva téměř slepené góly v prvním poločasu stačily na to, aby bylo po nadějích týmu Clarence Seedorfa. Domácí se tlačili k šancím od začátku. K povedené akci se však dostali až v 19. minutě, kdy vypálil Ángel Rodríguez.

Umístěnou střelu zpoza vápna však skvěle vytěsnil Rubén Martínez. Bylo to nicméně jediné zajímavé, co diváci na stadionu mohli do 40. minuty vidět. Až od tohoto času se na stadionu začaly dít opravdové věci. Amath Diédhiou si naběhl na luxusní přihrávku svého spoluhráče, dokázal překonat vybíhajícího brankáře, ale míč ještě doklepl do branky Rodríguez.

Za čtyři minuty později padla další branka. Z pravé strany se Getafe řítilo do dalšího útoku, Molina posílal balón před branku, ale ten si nešťastně Eneko Bóveda srazil do vlastní sítě. Už v 53. minutě to mohlo být o tři branky. Damián Ndiaye se před vápnem dopracoval ke střele, kterou opět musel Martínez vyrážet. Na nedostatek práce si rozhodně stěžovat nemohl.

Ani v druhém poločase si Deportivo nevědělo rady s obranou domácích, kteří víceméně kontrolovali zbytek zápasu. Do opravdově rychlého protiútoku se v 67. minutě pustilo Getafe. Do zakončení se dostal Ndiaye, pokusil se o technickou střelu do šibenice, ale branku minul. K další střele z delší vzdálenosti se deset minut před koncem zápasu dostal Luisnho, ale Martínez jeho střelu v pohodě viděl a chytil jí do svých rukavic.

Za dvě minuty se prosadil Molina. Využil hrubé chyby v rozehrávce a potom snadno překonal Martíneze.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Robík

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele