27. kolo
03.03.2018 18:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

La Coruña vybojovala bod poté, co odehrála 50 minut o jednoho muže méně

Deportivo La Coruña bylo blízko další porážce, která by byla dalším hřebíkem do pověstné rakve. Během sobotního odpoledne však vydřela alespoň bod za remízu s Eibarem. Po utkání, ve kterém se děly vskutku velké věci. Nejprve se ujali vedení hosté, následně si vstřelili vlastní branku a zanedlouho od 39. minutě dohrávali domácí o jednoho muže méně.

Hned na úvod se ve 4. minutě dostali do zajímavé šance hráči domácího celku. Florin Andone se ocitl úplně sám před gólmanem, ale ten skvěle vytáhl jeho pokus mimo brankovou konstrukci. Další tutovka, tentokráte se v ní objevil Lucas. Z levé strany dostal přízemní centr a z hranice pokutového puntíku pálil.

Marko Dmitrović dnes podruhé fantasticky zareagoval. Za pár minut však udeřili hosté. Po pravém křídle pláchl jeden z hráč, který poslal míč na zadní tyč, kde si nabíhal Takashi Inui. Jelikož Maksym Koval zaváhal a vyběhl, tak už jen japonskému záložníkovi stačilo míč poslat do prázdné branky. V 31. minutě se mohli hráči Deportva dočkat vyrovnání.

Ti se po hezké kombinaci dostali opět do tutové šance, ale nastřelili pouze a jen tyč. Za dvě minuty se nicméně dočkali. Andone po centru ve složité pozici hlavičkoval, ale jeho pokus skočil opět na tyči. Míč se však odrazil od Dmitroviče do sítě, jelikož ho zkrátka nechytil. Bylo vyrovnáno, ačkoliv za pět minut si mohl vzít vedení zpět Eibar.

Diváci mohli být svědky další vlastní branky. Před Kovalem míč tečoval jeden z obránců, ale ten naštěstí letěl mimo branku. Tuto nešťastnou střelu raději brankář jistil vyražením. Za minutu tentýž gólman musel předčasně do sprch. Musel totiž vyběhnout mimo vápno, aby napravil chybu, ale skluzem porazil Jordána.

Do druhého poločasu tedy vstoupili hosté s jasným cílem. Dokázat porazit tým, který bude hrát o jednoho muže méně. Paradoxně v druhém poločasu se Eibar k ničemu nedostal. Domácí tedy překvapivě ubránili jednobrankovou remízu a vybojovali z tohoto téměř ztraceného zápasu pro ně cenný bod.

Autor: David Kvapil / onlajny.com, marca.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele