13. kolo
26.11.2017 12:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Athletic Bilbao 2:2

Mimo sestupové pozice se drží jak La Coruňa, tak i Athletic Club. Oba týmy si ve vzájemném duelu rozdělily bod za konečnou remízu 2:2. Zklamanější přitom musí být hráči baskického celku, kteří dvakrát nad La Coruňou vedli.

Hosté začali na Riazoru lépe a La Coruňa musela řešit Núňezovu nebezpečnou střelu přes hlavu, která nakonec skončila mimo tři tyče. Nicméně neuběhly ani dvě minuty a hosté už vedli. Domácí obraně pláchl Susaeta a střelou pod brankáře poslal Athletic do vedení.

La Coruňa vůbec na nic nečekala a následně hosty pořádně zmáčkla. López hlavičkoval jen do boční sítě a o chvíli později tentýž hráč poslal balón jen do náruče připraveného Arrizabalagy. Snaha Deportiva se nakonec bohatě vyplatila a Adrián López si do třetice všeho dobrého a zlého našel místo ve vápně a Arrizabalagu konečně překonal. Před koncem poločasu mohl vrátit vedení na stranu Basků Laporte, ale skvělý zákrok předvedl Martínez.

Také druhý poločas sliboval ofenzivní podívanou a nutno podotknout, že diváci se na Riazoru nemohli v žádném případě nudit. Utkání mělo tempo, šance i góly.

Athletic Club si v 60. minutě vzal vedení zpátky. Garcíův pas za obranu si zpracoval Iňaki Williams a poslal balón za Martínezova záda. Za dalších deset minut mohl zvýšit Iturraspe, ale jeho ráně se postavila do cesty branková konstrukce. Místo toho, aby to bylo 3:1 pro hosty, se La Coruňa nadechla k dalšímu vyrovnání. López prodloužil centrovaný balón na Fabiana Schära a remíza 2:2 byla na světě. Nemuselo to trvat dlouho, protože vzápětí Williams pálil do tyče. Athletic měl v tomto neskutečnou smůlu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele