29. kolo
18.03.2018 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Remíza, která odsuzuje blíže Málaga sestupu a Celtu Vigo vzdaluje od pohárové Evropy

Celta Vigo a Málaga se na Estadio Balaídos utkaly s velmi odlišnými cíli, které se staly stejně vzdálenými. Domácí doufali, že vyhrají a přiblíží se o něco více elitní šestce, tedy pozicím zaručujícím účast v Evropské lize. Na druhé straně stáli hosté, kteří nutně potřebují každý zápas získávat minimálně bod, aby se zachránili v LaLize.

Za ztrátu může toto utkání považovat spíše Celta, která s pohárovými ambicemi a před vlastními fanoušky v prvním poločase nic nepředvedla. Druhý už měl jinou tvář. Během prvních dvaceti minut nebyl ani jeden tým schopen vystřelit na branku. Více než 17 tisíc diváků se absolutně nudilo. Místo toho, aby šance střídala šanci, tak chyb v rozehrávce bylo více než dost.

Vůbec první střela zápasu přišla až v 66. minutě, kdy se o ní pokusil Iago Aspas zpoza velkého vápna, ale s jeho pokusem si Roberto poradil. Dalo by se říci, že tutovka zápasu a s ní 71. minutka. Stanislav Lobotka prodloužil centr na zadní tyč, kde číhal Maxi Gómez. Z velkého úhlu skončil jeho pokus jen na brankové konstrukci. Deset minut před koncem přišla další gólová příležitost.

Zprava naběhl do pokutového území jeden z hráčů Celty Vigo, který dokonale nalezl Aspase. Ten sám před prázdnou brankou trestuhodně nedokázal z malého vápna ani trefit branku. Tato akce jen potvrdila bídný průběh celého zápasu. Utkání nic dalšího zajímavého nenabídlo a oba kluby se musely smířit s dělbou bodů.

Autor: David Kvapil / marca.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele