36. kolo
05.05.2018 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Celta Vigo - Deportivo La Coruña 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Celtou Vigo a již jistým sestupujícím Deportivem La Coruňa. Domácí dlouho sahali po výhře, ale La Coruňa brankou v první minutě nastavení srovnala. Celtě patří dvanácté místo, zatímco La Coruňa zůstane na osmnáctém místě.

Tabulkově v utkání o nic nešlo, Celta Vigo se pohybuje v klidném středu, zatímco osud La Coruni už byl v minulých kolech zpečetěn, jednalo se ovšem o derby a v tom nechce prohrát nikdo. Domácí Celestes měli od začátku převahu, kterou využili už ve 13. minutě. A to poměrně kuriózně. Sistova zablokovaná rána vymrštila balón do vzduchu, kde ho mohl v klidu sebrat brankář Martínez, jenže do souboje šel pozdě a Maximiliáno Gómez ho hlavou překonal. Stejný hráč mohl přidat i další gól, když po půlhodině hry obrana Deportiva hrubě chybovala a Gómez stanul tváří v tvář Martínezovi úplně sám. Překonat ho ale nedokázal a z nadějné šance vytěžil jen rohový kop.

La Coruňa se osmělila až v závěru poločasu. Rána Guilhermeho stála za to, ale ještě lepší zákrok předvedl brankář Álvarez.

Druhý poločas dlouho žádnou šanci nenabídl, až v 70. minutě předvedli domácí krásnou akci, ovšem Wass už zakončoval v ofsajdu, a tak nemohl být gól uznán. Deportivo si v závěru také vypracovalo příležitosti a nakonec i vyrovnalo. Až v nastaveném čase se dostal na malém vápně k balónu Lucas a jeho branka znamenala konečnou remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele