34. kolo
25.04.2017 19:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sporting Gijón - Espanyol Barcelona 1:1

Gijón si ani na šestý pokus nepřipsal na své konto důležité vítězství, které by mu notně pomohlo oživit naděje na záchranu. Ačkoli nad Espanyolem vedl po poločase zásluhou Víctora Rodrígueze, soupeř dokázal deset minut po obrátce srovnat Gerardem Morenem. Barcelonský celek tak ztratil dva body k boji o Evropskou ligu.

Domácí vstoupili do utkání o něco aktivněji a první střelu na branku vyprodukoval už ve 3. minutě Čop, brankář Diego López si ovšem s touto situací poradil. O něco později pak chorvatský útočník pálil o dost nebezpečněji, tlačil balón ke vzdálenější tyčce, tam však zase pohotově a včas zasáhl Diego López.

Čop byl při chuti i nadále a po půlhodině hry se dostal do další velmi dobré příležitosti, hlavičkou znovu připravil pozornost hostujícího muže v rukavicích, ten ale ještě nekapituloval, neboť míč zasáhl na brankové čáře. Na druhé straně mohl načít gólový účet Marc Navarro, jenže hlavou na zadní tyči pálil trestuhodně mimo.

Nakonec se Sporting ujal zaslouženého vedení šest minut před přestávkou. Víctor Rodríguez se ujal přímého volného kopu, parádně obstřelil zeď, a jeho skákavý pokus skončil přesně u tyčky Diega Lópeze. V 55. minutě však skóroval Gerard Moreno, jenž zužitkoval přihrávky za obranu od Léa Baptistao, a rázem byl stav zase nerozhodný.

Do konce utkání si oba celky ještě vytvořily nějaké šance, avšak ani jedna z nich v další branku nevyústila. Hlavičku Gerarda Morena tentokráte dokázal zlikvidovat gólman Pichu Cuéllar, v samotném závěru pak vyzkoušel své zakončovací schopnosti Burgui, výtečně si ovšem proti němu počínal Diego López.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele