24. kolo
25.02.2017 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

SD Eibar - Málaga CF 3:0

Hráči Eibaru znovu dokázali, že jejich letošní výkony nejsou žádnou náhodou a v domácím prostředí rozstříleli Málagu 3:0. Díky dalšímu zisku třech bodů jsou stále v těsném kontaktu s evropskými poháry.

Poměrně dlouho to na Estadio Municipal de Ipurua vypadalo na fotbalovou nudu, tedy mámeli na myslim první poločas. První šance totiž přišla až ve 40.minutě, ale hostující Santos pálil jen do boční sítě. Do domácí byli o poznání efektivnější, jejich první gólovka přišla jen o minutu později a rázem znamenala vedení. Eibar předvedl krásnou akci na jeden dotek a Adrián González pohodlně uklidil balón do sítě.

I přes minimum šanci byl Eibar přeci jenom o něco lepším týmem a na začátku druhého poločasu udělal důležitý krok na cestě za celkovým vítězstvím. Pedro León byl uvnitř šestnáctky faulován a sudí Estrada odpískal pokutový kop. Adrián González poslal Kameniho na druhou stranu a zvýšil na 2:0. Málaga se vzápětí sesypala a hned o minutu později zvýšil na 3:0 po krásném pasu Sergi Enrich.

Skóre mohlo pro Málagu nabrat ještě hrozivějších rozměrů, ale Kameniho zachránila tyč. Nervy nicméně hostům slušně pochodovaly, což vyústilo ve druhou žlutou kartu pro Roberta Rosalese za zákrok na Adriána. Oslabená Málaga pochopitelně na nějaké ofenzivní snažení rezignovala a jelikož se dopředu nehnali ani domácí, skončilo utkání jejich vítězstvím 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele