11. kolo
06.11.2016 12:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Real Madrid - CD Leganés 3:0

Hráči Realu Madrid splnili povinnost a doma na Santiago Bernabéu porazili nováčka Léganes 3:0. Ze strany domácích to rozhodně nebyl žádný ofenzivní galakoncert, ale svojí trpělivostí a efektivitou nakonec vstřelili tři branky. Dvakrát se prosadil Gareth Bale a jednou Álvaro Morata.

Kdo snad v úvodu očekával nějakou větší aktivitu domácích, musel být nemile překvapen. Real se dopředu nikam nehnal, trpělivě vyčkával až co mu nabídne Léganes a ten toho favoritovi v první půlhodině nedovolil nic. Na to už se nemohl dívat Cristiano Ronaldo, který zpoza šestnáctky vyslal přízemní střelu, ovšem branku Serantese netrefil. Léganes držel s Realem krok jen do 38.minuty, pak totiž dostal přesný pas Gareth Bale, který v rychlosti obešel brankáře a pohodlně do prázdné branky zavěsil! Ještě do konce poločasu Real vedení navýšil. Cristiano Ronaldo odcentroval a Gareth Bale hlavou překonal Serantese podruhé. I když to nakonec nebyl ze strany Bílého baletu žádný ofenzivní koncert, i tak se dostal do uklidňujícího dvoubrankového vedení.

Klidný asi nebyl Cristiano Ronaldo, jenž se střelecky nezvykle trápí. Portugalský fenomén se po změně stran trochu rozčílil na Balea, od kterého chtěl přihrávku, jenomže Welšan zakončil sám a neuspěl. Gareth Bale byl vůbec hodně vidět a jeho souboje s golmanem Servantesem se několikrát opakovaly. Očekávaný třetí gól však ne a ne přijít a na druhé straně mohlo dojít po jedné z mála akcí hostujícího celku snížení. Se Szymanowskiho střelou měl Keylor Navas potíže a musel jí vytěsnit na rohový kop.

Třetí gól Realu nakonec skutečně přišel. Čtvrthodinu před koncem obdržel přihrávku mezi obránci Álvaro Morata a přesnou střelou na bližší tyč překonal Serantese. Zvýšit ještě mohl z přímého kopu James Rodríguez, ale balón o kousíček minul branku. Real Madrid si v pohodě dokráčel pro další tři body a navýšil vedení na čele celé soutěže. Co však může leckoho zarazit je další zápas bez vstřelené branky pro Cristiana Ronalda.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

6:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
valloire

5-0

Reagovat
10FKK

Není to nevyzrálé?

Reagovat
valloire

Máš pravdu. Je to zcela nevyzrálé, nicméně zkušený tým ví, že je třeba ukázat Číňanům trochu té kanonády, aby viděli jak takový zkušený tým vlastně funguje. Pak se jde na pivo.

Reagovat
10FKK

Pil si španělský pivo?

Reagovat
valloire

Nepil. Tak snad tam maj Plzeň někde....Všichni pijou Plzeň.

Reagovat
10FKK

Reagovat
zekq

4:0 CR hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to byl vtipek vid?

Reagovat
smazaný uživatel

skonci zapas a prides sem mudrovat....

Reagovat
valloire

Morata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele