19. kolo
22.01.2017 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - Sporting Gijón 0:0

Pod vedením nového trenéra Rubiho se podařilo trápícímu se Gijónu uhrát na půdě Betisu alespoň bezbrankovou remízu. Bod naposledy hosté získali na konci října, od té doby se radovali jen z jednoho jediného vítězství a utrpěli hned sedm ligových porážek. Sevillané z tohoto střetnutí chtěli získat více, problémem však bylo proměňování šancí.

Opravdu značně mizerné výsledky stály v průběhu týdne místo kouče Abelarda Fernándeze. A že mužstvo se pod čerstvým vedením povětšinou zvedne, prokázalo i tohle utkání. Tedy alespoň výsledkově. Klub z Andalusie byl směrem dopředu přece jenom o něco aktivnější, nicméně jeho soupeři se nakonec poprvé od devátého kola podařilo udržet čisté konto.

Ve 4. minutě mě slušnou možnost na to, jak otevřít účet, chorvatský útočník Čop, který je zároveň nejlepším střelcem Sportingu. Svou střelu z přímého kopu zakroutil přes zeď a tlačil jí pod břevno, tam ovšem výtečně zasáhl gólman Antonio Adán. Ve 20. minutě na druhé straně kontroval hlavičkou Zozulja, mířil však jen do rukavic brankáře Ivána Cuéllara.

Právě od té chvíle Betis na svého protivníka hodně zatlačil. Germán Pezzella hlavičkoval na zadní tyči z blízkosti, avšak reflexivně zasáhl Iván Cuéllar, aby se jen o chvilku později objevil ve střelecké příležitosti rovněž Castro, ten ale míč nasměroval pouze vedle brány. Druhý poločas pak nabídl jen pár sporadických zajímavých momentů.

O ten jakýsi první se postaral pět minut po přestávce Castro, který se uvolnil v šestnácte, ale jeho pokus byl opravdu hodně nepřesný. V 79. minutě mohl ještě skórovat Martin, ovšem i v tomhle případě si Iván Cuéllar poradil. Asi největší možnost Gijónu měl v 53. minutě Čop, který ke své smůle orazítkoval brankovou konstrukci.

Autor: Patrik Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele