21. kolo
08.03.2017 18:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Real Betis 1:1

Středeční dohrávka odloženého 21. kola španělské LaLigy možná byla trochu ve stínu očekávání Ligy mistrů, ale o emoce a akční momenty nebyla nouze. Hosté šli do vedení dvacet minut před koncem, ale domácí Depor v nastavení díky penaltě srovnal.

Na straně domácích se od prvních minut dostavili na trávník Colak, Gil, Fajr nebo Andone, přičemž právě posledně jmenovaný útočník měl být největší ofenzivní hrozbou. Na opačné straně plnil tuto roli Tonni Sanabria, kterého podporovali Pardo, Donk a Ceballos. První minuty ale nic příjemného nebo aktivního nepřinesly, spíše to byl boj na obou stranách barikády.

První zajímavou střelu vyslal na bránu brankáře Luxe Brašanac, ale s jeho projektilem si zkušený brankář poradil bez větších obtíží. První poločas mnoho krásy nenabídl. kromě několika střel se jednalo o hodně faulů a přerušení, diváci se proto museli značně nudit. Luisinho zkoušel najít spoluhráče ve vápně zajímavým centrem, ale to se mu nepovedlo.

Obrovská šance Deportiva se udála až krátce před koncem prvé půle. Andone se díky kličce na levém okraji malého vápna dostal k zajímavému centru, který si Riza Durmisi srazil jen do vlastní tyče! Hostující brankář Adán musel úřadovat ihned poté, když jej málem povedenou ranou překonal Juanfran. Jeho střelu z první však brankář Adán bezvadně vyrazil!

Pět minut po změně stran obdržel průnikovou přihrávku na levé straně Durmisi a jeho pokus o centr málem skončil na hlavě Ceballose! Deset minut po změně stran se k ráně odhodlal Colak, jenže brankář Adán byl opět na místě v pravou chvíli a jeho pokus vyrazil mimo!

A pak se hosté k překvapení mnohých ujali vedení! Stačil jim k tomu jeden jednoduchý centr ze strany. Od rohového praporku ještě nezahřmělo, ale k následné ráně se dostal nehlídaný Cristian Piccini. Jeho střele pomohla v cestě do sítě teč Borgese, na níž brankář Lux nedokázal reagovat - 1:0 pro Betis.

Deset minut před koncem utkání se málem radoval Dani Ceballos, který obdržel míč díky chytré narážečce, ale nakonec pálil vedle. když už se Betis málem radoval, domácí zabrali. Nejprve útočník Andone spálil obrovskou šanci, ale poté se Germán Pezzella dopustil faulu ve vlastním vápně! Míč si na značku pokutového kopu postavil Celso Borges a srovnal!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Robík

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tento zápas treba bezpodmienečne vyhrať !!!

"Pikoškou" je situácia na trénerských stoličkách - bude to veľmi zaujímavý súboj Pepe Mel - Víctor Sánchez...

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď X, pod Melom sú ako poliati živou vodou, tak aj za remízu budem rád. Škoda. že nám to pod Melom nevyšlo v min. sezóne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele