5. kolo
22.09.2016 20:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Deportivo La Coruña - CD Leganés 1:2

Překvapení se zrodilo na Riazoru, kde La Coruňa přivítala Leganés a svojí neschopností v ofenzívě mu darovala všechny body. Domácí byli dlouho lepším týmem, dokonce vedli, ale po dvou zásazích Leganés kapitulovali.

Proměnit ještě alespoň jednu šanci, tolik potřebovala La Coruňa k tomu, aby doma s nováčkem uspěla. Ale asi by to nebyl Depor, kdyby doma nějaký zápas nezpackal.

První pozdrav na hostující branku vyslal Moreno, Serantes však pohotově vyrazil. Deportivo svojí převahu korunovalo ve 32.minutě po hezké kombinaci Luisinha a Borgese. Prvě jmenovaný poslal mít na značku pokutového kopu a Borges bez přípravy pohodlně skóroval! Ještě do poločasu měli domácí několik náznaků šancí, ale skóre se nepohnulo.

Domácí chtěli ve druhém poločase co nejdříve nováčka dorazit druhou brankou a začali pěkně zostra. Andone v jasné tutovce orazítkoval jen břevno a to nakonec rozhodlo o celém neúspěchu. Leganés vzápětí z ojedinělé akce srovnal, když Luciano hlavičkou z malého vápna nedal Luxovi šanci. O pár minut později obrana La Coruni totálně selhala a Gabriel rovněž hlavou strhl vedení na stranu Leganésu.

Opařená a šokovaná La Coruňa nedokázala reagovat. Domácí se sice tlačili dopředu, ale to je tak jediné, na co se zmohli. Leganés coby nováček vyučoval produktivitu a z La Coruni veze všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 1

Moreno, Gama, Guiherme

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

neprohra hostů 02

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele