14. kolo
04.12.2016 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - UD Las Palmas 1:1

Deportivo Alavés se prvního ligového vítězství na domácí půdě nedočkalo ani ve čtrnáctém kole, neboť proti Las Palmas letošní nováček uhrál na Estadio Mendizorroza pouze remízu 1:1. Alavés sice poslal do vedení brzkým gólem Alexis, avšak hosté krátce před hodinou hry srovnali zásluhou Marka Livaji a alespoň trochu tak vylepšili dosavadní bilanci čtyř bodů z předešlých šesti venkovních zápasů v sezoně.

Úvodní minuty patřily jednoznačně domácím, kteří šli hned ve čtvrté minutě do vedení. Zprvu odvrácený rohový kop ještě vrátil do ohně Theo Hernández a číhající Alexis perfektně trefenou ranou z voleje zařídil časný průlom skóre. Další šance na navýšení náskoku poté zahodili Ibai Gomez z přímého kopu a Jonathan Viera se svou dalekonosnou ranou, a tak se do kabin o přestávce odcházelo za stavu 1:0.

Hosté měli po změně stran rozhodně co zlepšovat, což se jim také po dvanácti minutách podařilo. Helder Lopes poslal z levé strany nebezpečný přízemní centr k nohám nabíhajícího Marka Livaji, který na přední tyči parádně usměrnil z halfvoleje míč pod břevno, a bylo vyrovnáno. Oba celky pak ve zbývající půlhodině měly několik šancí, aby strhly vedení na svou stranu, jenže Deyverson napálil z bezprostřední blízkosti pouze brankáře Javiho Varase a Tana zase ze slibné pozice výrazně minul. Když pak v závěru neuspěl ani Viera, jenž před poloodkrytou brankou trestuhodně přestřelil, musely se oba kluby spokojit pouze s bodem za remízu 1:1.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele