3. kolo
13.09.2015 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - SD Eibar 0:0

Takticky svázaná bitva mezi domácí Malagou a Eibarem nakonec skončila bezbrankovou remízou. Z utkání s minimem šancí odchází asi šťastnější hosté, kteří bodovali i ve svém třetím vystoupení v novém ročníku Primera División. Malaga si na první výhru v sezóně bude muset ještě počkat.

Zápas se zpočátku nehrál v nijak závratném tempu a na první šanci si diváci na stadionu La Rosaleda museli počkat až do 23. minuty, když se poprvé ozval doposud stoprocentní baskický celek. Hostující Berjón se na levé straně proháčkoval až do vápna Malagy a oslovil Keka, jenže ten v pádu a tísněn jedním z obránců zamířil vysoko nad.

V divácky ne příliš atraktivním utkání se do přestávky zrodila ještě jedna šance. K radosti většiny z téměř dvaceti tisíc přítomných fanoušků si ji vypracovali Los Boquerones, když ve 44. minutě mohl z rychlého protiútoku udeřit Charles. Brazilského forvarda ale po skvělém centru Amrabata vychytal ve stoprocentní příležitosti úžasným zákrokem vyběhnuvší gólman Riesgo!

I druhý poločas nabídnul především vyrovnanou podívanou s pramálo příležitostmi a bylo jasné, že o případném vítězi rozhodne první vstřelená branka. I proto obě mužstva svazoval strach z osudové chyby a fanoušci atraktivního fotbalu si tak nemohli přijít na své. V ojedinělém zakončení se ocitl až v 63. minutě Charles, jenže jeho pokusu zoufale scházela přesnost.

V posledních dvaceti minutách hry dokázali domácí svého soupeře zatlačit. Hru však kouskovaly časté nedovolené zákroky. V celkově dosti vyhecované druhé půli rozdal sudí Undiano celkem šest žlutých karet. Závěrečný nápor favorizovaných Andalusanů tak vyšel naprázdno. Naopak to byli hosté, kdo mohl přetáhnout vítězství na svou stranu. V 87. minutě ovšem střídající Borja Bastón svou střelu v pádu po hlavičce Juncá nedokázal vměstnat mezi tři tyče!

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 nebo 1:0

Reagovat
patrikhm

Ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele