34. kolo
20.04.2016 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - Rayo Vallecano 1:1

Užuž se zdálo, že si Rayo Vallecano odveze ze stadionu Rosaleda výjimečně cenné tři body za těsnou jednobrankovou výhru, jenže domácí Malaga se odmítla podvolit a zásluhou trefy Federica Riccy v samotném nastavení druhé půle nakonec uhrála alespoň bod po výsledku 1:1.

Ricca, jenž přišel na jih Španělska během zimního přestupního období z rodné Uruguaye, konkrétně tamního Danubia, se v závěru zápasu ocitl na správném místě, aby umazal úvodní trefu Josého Baeny. Rayo tak nenavázalo na výhru z minulého kola a nadále zůstává nebezpečně blízko sestupovým příčkám. To Malaga zůstává v pohodlí středu tabulky na deváté příčce.

Domácí měli během zápasu rozhodně více ze hry a dominovali i v počtu vytvořených šancí, jenže se zakončením byli opakovaně na štíru. Jako první selhal Gonzalo Castro, jenž ve třetí minutě hned dvakrát za sebou ztroskotal na brankáři Juanu Carlosovi. Pětadvacet minut nato napálil tentýž hráč z ještě lepší pozice pro změnu boční síťku a Duje Ćop si posléze počínal obdobně. Do vedení tak mohlo jít Rayo, kdyby jen pokus Javiho Guerry po rohovém kopu neskončil pouze na brankové konstrukci...

Po hodině hry se však hosté přece jen ujali vedení. Nutno dodat, že šlo do jisté míry o šťastný gól, neboť Embarbovu ránu tečoval Baena spíše jen instinktivně, ovšem natolik účinně, že brankář Guillermo Ochoa byl už bez šance. Pojistit těsný náskok mohl záhy Manucho, jenže selhal a Rayo pykalo. Střídající Roque Santa Cruz totiž v nastaveném čase přihrál nabíhajícímu Riccovi, jenž svým vůbec prvním gólem v dresu Malagy srovnal na konečných 1:1.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele