31. kolo
04.04.2016 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Levante UD - Sporting Gijón 0:0

Levante zůstane I po tomto kole na posledním místě tabulky. Na svém hřišti toiž nedokázalo v klíčovém záchranářském zápase vstřelit gól Gijónu a utkání proto skončilo bezbrankovou remízou. Sportingu naopak vyšla defenzivní strategie a odváží si cenný bod z venku. Navzdory tomu však také nadále okupuje pozici v sestupovém pásmu.

Levante bylo aktivnější od úvodního hvizdu a v dobré pozici se domácí ocitli hned v 5. minutě utkání. K odraženému míči se ve vápně dostal Camarasa, jenž ovšem z voleje mířil příliš vysoko. Z větších příležitostí to bylo na dlouhou dobu vše, nicméně Valencijští zůstávali jednoznačně aktivnějším celkem, zatímco svěřenci kouče Abelarda se soustředili primárně na defenzívu.

Leavnte mělo šance z rohových kopů. Ani Medjani, ani Deyverson však své příležitosti z velké blízkosti neproměnili. Na deštěm smáčeném trávníku se hosté nejvýrazněji ozvali až ke konci prvního dějství. Blízko prolomení nerozhodného stavu byl Pablo Pérez, jenž využil zpětnou přihrávku a střelou z vápna pořádně protáhl domáícho gólmana Mariña!

Domácí ve druhé půli ještě zvýšili své úsilí a hned v 52. minutě z toho mohla být branka. Verdú vlétl do pokutového území Sportingu a ve skluzu našel zpětným pasem nekrytého Giuseppe Rossiho. Devětadvacetiletého útočníka přihrávka ale natolik překvapila. že hlavičkoval vysoko nad. V 67. minutě pak zhatil raodst domácím příznivcům hostující brankáč Cuéllar, jenž vyrazil nadějný centr střídajícho Cuera. Odražený míč pak Rossi poslal někam do patnácté řady za brankou hostí.

Bez debat největší příležitostí domácích byla akce ze 79. minuty. Cuero, jenž se dnes ukázal ve výborném světle, opět bleskově zatáhl míč po pravé straně a přesným centrem našel na hranici vápna nekrytého Víctora Casadesúse. Jednatřicetiletý útočník, jenž do zápasu naskočil v 69. minutě, se opřel do míče, ale svou ranou pouze orazítkoval břevno!

Levante se tak nepodařillo prolomit houževnatou obranu Sportingu a zůstane na chvostu tabulky. Gijónským se naopak díky lepšímu skóre podařilo v tabulce předskočit Getafe, což znamená, že nyní okupují osmnáctou příčku. Ješte po závěrečném pak hvizdu dostal za příliš emotivní řeči směrem k rozhodčímu druhou žlutou kartu v zápase Feddal, jenž tak dále oslabil svůj tým před dalším utkáním.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele