34. kolo
29.04.2015 20:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Real Madrid - UD Almería 3:0

Real si bez potíží poradil se zachraňující se Almeríí a nadále ztrácí na vedoucí Barcelonu dva body. O vítězství Los Blancos se v prvním poločase přičinil Rodríguez a nedlouho po změně stran si dal nešťastně vlastí gól Dos Santos. Gólovou tečku udělal za zápasem v 84. minutě Arbeola.

Real v prvním poločase nepředváděl očekávanou smršť, ale i standardní výkon Ancelottiho týmu na osmnáctý celek tabulky stačil. V první dobré příležitosti se domácí ocitli už ve 4. minutě, když centroval z pravé strany Arbeola a hlavičkující James Rodríguez poslal balón těsně mimo. Poté však utkání upadlo spíše do průměru a míč se do nebezpečných prostorů dostával jen sporadicky. Fotbalovou nudu mohl ve 28. minutě protrhnout po přímém kopu Cristiano Ronaldo, balón se ale pouze otřel o horní část Rubénovy svatyně.

Kvalita Realu Madrid se projevila až na konci první půle. Ve 45. minutě se hostující Trujillo dopustil velké chyby před vlastním pokutovým územím, když hlavou namazal nabíhajícímu Rodríguezovi, jenž výstavní ranou z první poslal svůj tým do vedení - 1:0! Gól do šatny domácí nakopnul a krátce po přestávce přidali Los Blancos druhý gól. V probíhající 49. minutě se do vápna Almeríe prodral Jesé, který vyslal prudký přízemní centr na nabíhajícího Ronalda. Ještě před portugalským kanonýrem ale zasáhl míč ve skluzu hostující Dos Santos a balón k překvapení gólmana Rubéna doputoval až za jeho záda - 2:0!

Téměř sedmdesát tisíc fanoušků na stadionu nesledovalo nijak dramatický zbytek zápasu. Pokusy Almeríe na zvrat se nesetkávaly s úspěchem a Madridští v pohodě kráčeli za šestým vítězstvím v La Lize za sebou. Třetí branku zápasu přidali domácí až v poslední desetiminutovce. V 84. minutě si v pokutovém území Andalusanů šikovně převzal balón Chicharito, jenž následně přesně přihrál před bránu Arbeolovi. Dvaatřicetiletý obránce svým vůbec prvním gólem v sezóně pečetil vítězství Realu - 3:0!

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

6:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
valloire

8-1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:0 hernandez 3 goly

Reagovat
dextroza_m

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

klasika-3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0

Reagovat
smazaný uživatel

4-0.2ronaldo ,hernandez,isco alebo james

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli Gareth Bale hraje spatne... tak Jese hraje na jeho pozici naprosto priserne

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldova reakce na třetí gól Arbeloy: https://vine.co/v/e7mETFbwjn3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roberos

Opět jasný důkaz toho že Ronaldo je hlavně sólista - jak nedá on gól ( góly) tak ho branka spoluhráče nezajímá ( a v případě Arbeloa hodně štve že mu nenechal dát haluz do prázdný) Ronaldo chce dát víc gólů než záložník Messi a to je jeho hlavní cíl ! teprve pak ho bude zajímat jak dopadl Real . Jaký rozdíl když dá gól někdo v Barce tak se všichni upřímně radují . V Realu se Ronaldo tvaří při brance spoluhráče jako kdyby Real inkasoval!!! Už tady nechci slyšet slova že Ronaldo je týmový hráč a podobné kecy, když on dává svým chováním jasně najevo že pro něj jsou důležité hlavně jeho góly.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to nemáš pravdu, Ronaldo je týmový hráč narozdíl od messiho a messi je útočnik lamo

Reagovat
bayern987

Reagovat
roberos

Ronaldo je týmový hráč jen na sebe aby mu nahrály a on pořád stílel na to kolik má střel tak je málo produktivní i Benzema by dal tolik branek z tolika pokusů.Messi hraje stažený v pravo a občas zbýha do vápna on nehraje na hrotu jeko Ronaldo to je útočník ty děcko co zápasy Barcy a Realu asi nevidíš a jen čteč o gólech jinak bys takový blud nenapsal. O Ronaldovi už i na stránkách Realu píšou fanoušci Realu jaký je to sobec!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele