36. kolo
09.05.2015 16:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Granada CF - Córdoba CF 2:0

Granada si připsala povinnou výhru nad již jistým sestupujícím z Córdoby. Andalusané se po vítězství 2:0 alespoň na pár hodin vyhoupli mimo sestupové pásmo a budou čekat, jak si povede Almería a Deportivo. Střelci branek se dnes stali Mainz a z penalty El Arabi. Utkání bylo ovlivněno i brzkým vyloučením hostujícího Iñigo Lópeze, jehož stopy následoval v 79. minutě Cartabia.

Do první velké šance zápasu se v 17. minutě dostal domácí Mainz, se svou nebezpečnou hlavičkou ale ztroskotal na vynikajícím zákroku gólmana Juana Carlose. Hosté byli pochopitelně frustrovaní ze svého počínání v letošní sezóně Primera División, což demonstroval před zápasem v upřímné výpovědi Luso a potvrdil to v dnešním zápase i Iñigo López, jenž obdržel první žlutou kartu už v 9. minutě a do sprch se musel poroučet už po půlhodině hry po dalším tvrdém faulu na El Arabiho a následné druhé žluté kartě.

Domácí svou dlouhou přesilovku dokázali zužitkovat ještě v první půli. Nejdřív Babina skvěle vychytal Juan Carlos, když fantastickým zákrokem vytlačil míč na břevno, ovšem ve 45. minutě už byl hostující brankář nucen kapitulovat. Piti poslal dlouhý míč před bránu hostí, kde se zjevil trestuhodně nehlídaný Diego Mainz, jenž hlavou zamířil neomylně do sítě - 1:0!

Další velké provinění proti pravidlům zlomilo Córdobě vaz v 68. minutě. Ve vápně totiž fauloval Pantič pronikajícího Rochinu a sudí Teixeira ukázal na značku pokutového kopu. Penaltu s přehledem proměnil Yousiff El Arabi - 2:0! O vítězství Granady tak bylo prakticky rozhodnuto, přičemž ještě lehčí práci udělal domácím svým vyloučením v 79. minutě Cartabia. Ten dostal dvě žluté karty najednou za nesmyslné protesty a definitivně zhatil šance svého týmu na jakýkoli bodový zisk.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zkusím překvapení - 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele