4. kolo
19.09.2014 21:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Elche CF - SD Eibar 0:2

Ligový nováček z Eibaru nepřestává překvapovat. V páteční předehrávce čtvrtého kola totiž baskický klub zvítězil na půdě Elche 2:0, o čemž rozhodl již v prvním poločase. Na góly Daniho Garcíi s Raúlem Albentosou domácí celek nedokázal jakkoli zareagovat a přenechal soupeři jak tři body, tak postavení v tabulce nad sebou.

O takřka dokonalý vstup hostí do utkání se postaral hned ve třetí minutě García. Jeho rána z dobrých třiadvaceti metrů z levé strany zapadla přesně k bližší tyči, s jejímž přispěním zapadla za záda Przemyslawa Tytońe. Polský reprezentant pak střelci první branky utkání zabránil brzy nato navýšení náskoku, když jeho hlavičkový pokus bezpečně lapil.

Na opačné straně zahrozil zblízka Ferran Corominas, ovšem mířil nepřesně. Elche se však čím dál více začínalo do zápasu zpět dostávat a vyrovnání viselo ve vzduchu. Nejblíže k němu měl Faycal Fajr, jehož ránu však brankář Irureta dokázal konečky prstů vytěsnit mimo tři tyče. Tři minuty před ochodem do kabin pak přišel pro domácí pořádný šok. Po rohovém kopu Saúla Berjona se hlavou prosadil Albentosa, jenž svou fotbalovou kariéru odstartoval právě v Elche.

Domácí se po změně stran snažili co nejdříve s nepříznivým vývojem zápasu něco udělat, jenže na Iruretu si Fajr nepřišel ani podruhé a Jonathas následně mířil hlavou příliš vysoko. Přestože již byly k vidění šance pouze na jedné straně, skóre zůstávalo stejné až do konce. Na výtečného Iriruretu byli postupně krátcí i Suárez s aktivním Fajrem, a tak Eibar slaví důležitou výhru, která je po čtyřech odehraných kolech již jeho druhou v novém ročníku ligové sezony.

Autor: Martin Kantor / espnfc.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
hradec

Elche CF 1:0 SD Eibar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele