6. kolo
26.09.2014 21:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Elche CF - Celta Vigo 0:1

Elche potřetí za sebou padlo, tentokrát si všechny tři body za nejtěsnější možné vítězství odvezli z Estadio Manuel Matínez Valero hráči Celty Vigo. Výhru zajistil hostům Nolito až v samém závěru zápasu. Célticos tak letos stále hledají přemožitele. Elche se bude tabulkou propadat směrem k sestupovým příčkám.

V úvodu zápasu měli navrch fotbalisté Elche. Bezesporu ze sebe chtěli smést pachuť posledních nepodařených výkonů a na domácím stadionu konečně vybojovat první letošní výhru. Obě mužstva však selhávala v koncovce, takže se diváci nemohli příliš bavit pohlednými akcemi či nebezpečnými střelami. Za zmínku tak stojí snad jen vynucené střídání na straně Elche, domácí kapitán Fernández si poranil pravou nohu a musel být nahrazen Krohnem-Dehlim.

Opravdu pohledná akce přišla na konci první půle. V nastaveném čase ukázal hostující Orellana svůj um, když se na levé straně krásně uvolnil a donutil Herreru k vynikajícímu zákroku. Ke smůle Viga se následná dorážka Nolita mezi tři tyče nevlezla.

I v druhé půli si Celta udržela lehkou převahu, ale stále se nemohla dobrat k efektivnímu zakončení. Zato domácí byli blízko vedení v 76. minutě. To by ale Jonathas musel předvést větší přesnost při složitém zakončení patičkou zády k bráně.

Rozhodující moment zápasu přišel v poslední minutě. Jak jednoduchý může být fotbal, předvedl Krohn-Dehli, jenž krásným obloučkem našel za domácí obranou Nolita a ten z první nekompromisně překonal Herreru - 0:1! Zápas tak nakonec našel vítěze, Celta bude díky třetímu vítězství v ročníku na pohárových příčkách, Elche si musí na první výhru ještě počkat.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, soccerway.com, espnfc.us

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 Celta by to mela dat

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

taky to vidim na 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

jooooooo a 10000 jsou doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele