29. kolo
04.04.2015 18:00 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Córdoba CF - Atlético Madrid 0:2

Atlético si podle očekávání odvezlo tři body z Córdoby za výsledek 2:0. Hosty poslal do vedení už po pěti minutách Griezmann a druhou branku přidal ještě do poločasu Saúl. Madridští tak znova zaútočili na třetí příčku a budou čekat, jak si povede Valencie. Córdoba je i přes zlepšený výkon v druhé půli stále beznadějně poslední.

Zápas začalo Atlético na jedničku. Už v 5. minutě potrestal zbytečnou chybu domácích Antoine Griezmann, jenž si hezky navedl míč na hranici pokutového území a bez milosti zakončil přesně k tyči - 0:1! Hra Córdoby tak dostala hned na začátku těžkou ránu a předzápasová strategie José Romera se rozsypala.

Obhájci titulu dominovali a nepouštěli svého soupeře do hry. Z množství příležitostí se však ujala až ta z rohového kopu v 39. minutě. Giménez prodloužil hlavou centr na nabíhajícího Saúla, jehož hlavička zapadla do prostoru, kam gólman Juan Carlos nemohl dosáhnout - 0:2!

Po přestávce sáhl domácí kouč hned k dvojímu střídání a na hřišti se objevili Cartabia a Ghilas. Simeone stáhl Tiaga a nasadil Maria Suáreze. Hosté však k druhé půli přistoupili daleko taktičtěji a hlídali si dvoubrankový náskok. To otevíralo dveře domácím, ale ti byli zoufale neproduktivní. Za zmínku tak stojí až střela Bebého ze 77. minuty. Bývalý forvard Manchesteru United se opřel do míče z dobrých třiceti metrů a ranou do spojnice div že neporazil branku hájenou Janem Oblakem. Ten se zapotil ještě v 85. minutě, když výborným zákrokem zlikvidoval hlavičku Crespa. Madridští tak uhájili poločasový náskok a jsou stále ve hře o třetí místo, Córdoba je opět blíž sestupu.

Autor: Miroslav Ondrejka / onlajny.com, insidespanishfootball.com, espnfc.us

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele