25. kolo
22.02.2014 22:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

UD Almería - Málaga CF 0:0

Almería prodloužila svou domácí neporazitelnost v roce 2014, když s Malagou remizovala 0:0. Remíza vyhovuje oběma mužstvům, jelikož se Almería i Malaga opět vzdálily sestupovým příčkám. Bezbrankovou remízou zároveň oba týmy potvrdily svou aktuální ofenzivní nemohoucnost.

Malaga byla v úvodu utkání nebezpečnější a v prvních minutách si vypracovala několik šancí. Gól padl hned po pěti minutách hry, jenomže akci hostujícího Sáncheze zastavil praporek rozhodčího. V 9. minutě byl blízko skórování Amrabat, ale z úhlu trefil jenom boční síť. Hráči Almeríe se ale nenechali zahanbit a v 14. minutě mohli odpovědět po přímém kopu Susa, hlavičku Verzy však bravurním zákrokem vychytal Caballero.

Malaga nejvíce těžila z práce levonohého Dudy, po jeho rohovém kop hlavičkoval ve 28. minutě těsně vedle Camacho. Závěr první půle pak patřil domácím, kteří více méně kontrolovali hru. Poslední slovo první pětačtyřicetiminutovky však měla Malga, konkrétně Vidal, jenž ve 43. minutě vyslal dalekonosnou střelu, se kterou si ale Caballero nakonec poradil.

Po změně stran už tempo hry přece jen opadlo a diváci se příliš pohledných akcí nedočkali zvláště poté, co domácí trenér stáhl ze hřiště nejvíce kreativního hráče Almeríe Susa. V 65. minutě přišla první opravdová šance druhé půle. Po prudkém centru do vápna Malagy se nejvýše vyšrouboval Torsiglieri, jehož hlavička mířila přesně do pravého dolního rohu Caballerovy branky, vynikající zákrok argentinského gólmana však naplněným tribunám zkazil radost.

Obě mužstva s přibývajícími minutami vsadila na defenzívu a udržení jednobodového zisku. Žádnou výraznou příležitost si už ani jedno mužstvo nevytvořilo. Obě andaluská mužstva si tedy připsala jeden bod a shodně se vznáší těsně nad sestupovým pásmem.

Autor: Miroslav Ondrejka / insidespanishfootball.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Robík

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele