1. kolo
19.08.2013 20:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - Elche CF 3:0

Nováčkovi z Elche se první výstup v rámci Primera Division vůbec nepovedl a odjíždí s prázdnou. Domácí Rayo potvrdilo, že úspěšná sezona minulého ročníku by se za určitých okolností zopakovat mohla, a nadělilo Elche tři branky.

Domácí si cenný náskok pojistili již v rámci první půle, do šaten totiž odcházeli za dvoubrankového vedení. To v poslední fázi utkání ještě krásnou ranou navýšil Alberto Bueno, jenž dnes večer zaznamenal dva góly. Do první šance se dostal José Carlos, ale brankář Herrera si s jeho pokusem poradil více než zdatně.

Manu Del Moral si výborně na penaltu naběhl na čechraný míč, jeho volej se jen těsně nevešel mezi tři tyče domácí branky. Domácí obrana překvapivě dělala chyby a hráči soupeře jí poněkud proklouzávali mezi prsty. Nejaktivnějším hráčem byl zřejmě Manu Del Moral, který uplatnil svoje dlouholeté zkušenosti z Primera Division. Na poslední chvíli se nějakým obětavým zákrokem ale vždy podařilo zabránit mu ve skórování. Právě naopak, byli to domácí, komu se povedlo vstřelit první branku.

Pět minut před poločasem prožilo hostující Elche kratší výpadek, který však rozhodl o výsledku utkání. Nejprve totiž dostal Saul přihrávku do běhu a proběhl až do vápna. Tam si rozmyslel zakončení a nahrál do druhé vlny spoluhráči Buenovi, který bezmocného Herreru prostřelil - 1:0.

Přesto, že se možná hráči Elche viděli v šatnách, představení ještě nekončilo. Stačila další malá chyba v obranné součinnosti a umění Alberta Perey. Ten obdržel nahrávku ve vzdálenosti zhruba pětadvaceti metrů, s ničím si hlavu nedělal a míč napálil přesně za Herreru. Ten byl také v tomto případě bez šance.

Domácí vedli o dvě branky nad nováčkem a utkání v poklidném tempu kontrolovali. Takže tomu odpovídal i obraz předvedené hry. Další velké šance jsme se dočkali až po hodině hry, Pereův průnik do pokutového území ale sudí David Fernández jako penaltový neposoudil. To nemuselo Vallecanu vůbec vadit, o pouhé čtyři minuty později totiž fanoušci dostali další krásný dárek.

Alberto Bueno se rozhodl rozšířit svou sbírku povedených střeleckých zásahů a z dobrých třiceti metrů krásnou ranou poslal míč až za záda brankáře Mana Herrery! Tím uzavřel skóre zápasu, protože Elche nenašlo čas ani síly na další odpor. Do konce utkání již ani jedna ze stran vážnější akci nevymyslela, branek jsme se ale dočkali překrásných.

Autor: Ondřej Pražák / soccernet.com, onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
bafpasak

2:0

Reagovat
hradec

Rayo Vallecano 1:2 Elche

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele