6. kolo
24.09.2013 22:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Málaga CF - UD Almería 2:0

I po šestém kole zůstává Almería bez vítězství, z Malagy si odváží prohru 2:0. O vítězství andaluského klubu se v druhém poločase postarali Fernando Tissone a Francisco Portillo, Malaga tak počtvrté za sebou neprohrála a stoupá strmě tabulkou.

Jako první v zápase zahrozil hostující Alex Vidal, ovšem jeho střela byla nepřesná. Na druhé straně již Sergio Duda mířil přesněji, na překonání brankáře Estebana Suáreze to však nestačilo. Na střely v první půli zvítězili výrazně domácí, činil se i Mounir El Hamdaoui, autor hattricku z předchozího kola. Jenže ani jeho dva pokusy, ani další střely Dudy s Andersonem úvodní branku nepřinesly. Jelikož i hráči Almérie v koncovce selhávali, jmenovitě Rodri, jenž z pouhých pěti metrů mířil nepřesně, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

Po změně stran se obraz hry téměř nezměnil. Zatímco domácí se častěji pouštěli do zakončení a opticky hrozili víc, Almería se nevzdávala a hned v úvodu druhé půle zkoušela pozornost brankáře Caballera pokusy Trujilla se Susem. O chvíli později však přece jen padl gól právě do sítě hostů. Již přes klíčovou osmašedesátou minutou vše nasvědčovalo tomu, že se Malaga musí konečně dočkat, vždyť El Hamdaoui trefil zblízka tyčku a proti Darderově ráně musel Esteban předvést famózní zákrok.

Po Dudově rohu už však byl brankář hostů bezmocný, když Sánchez prodloužil míč za sebe a Tissone jej v poklidu doklepnul do sítě. Almería poté vrhla síly do útoku, ovšem poprvé v sezoně gólově selhala a naopak ještě udržela nechvalnou statistiku minimálně dvou inkasovaných branek v každém zápase. V nastaveném čase totiž po přihrávce střídajícího Santa Cruze ještě stihnul skórovat Portillo, a tak Malaga zvítězila 2:0 a na úvodní dvě ligové porážky dává suverénně zapomenout.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
hradec

Málaga CF 2:2 UD Almería

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele