38. kolo
16.05.2014 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Schuster se s Malagou loučí vítězně, Levante odjíždí s prohrou 1:0

Letošní sezonu ze souboje Malaga - Levante nakonec na vítěznou notu zakončili domácí Andalusané, kteří zvítězili 1:0. V nezáživném duelu bez většího zaujetí z obou stran se ujala pouze branka Portilla.

Po čtvrtém a šestém místě z minulých let jde pro Malagu na průběžné jedenácté příčce s 45 body o pořádný sešup dolů. Ovšem po odchodu Manuela Pellegriniho a klíčového hráče do ofenzivy Isca se něco podobného ostatně čekalo. Předčasné zajištění záchrany, umístění ve středu tabulky a zakončení sezony v dobré formě se tak dá považovat za důstojnou rozlučku Bernda Schustera, pro nějž šlo o poslední zápas na lavičce Malagy.

Stejně jako při remízovém zápase proti Atlétiku Madrid v minulém kole si i tentokrát Malaga připsala dobrý vstup do hry. První pokusy Eliseua s Camachem ještě skončily vedle, pak si už brankář Navas musel obezřetně počínat při střelách Rescaldaniho, Amrabata i Péreze. Ani jednostranná první půle však nepřinesla žádný průlom bezbrankového stavu.

Levante však své štěstí pokoušelo příliš dlouho a nakonec přece jen inkasovalo. Navas sice zabránil Amrabatovi v zakončení dobré kombinace, ovšem odražený míč přistál u Portilla, jenž přízemní ranou skrze klubko hráčů procpal míč do sítě. Hosté po nedávných velkých výhrách nad Atlétikem Madrid a městským rivalem Valencií nedokázali na své výkony navázat a až do konce se nikdy vyrovnání ani nepřiblížili.

Naopak mohl být konečný výsledek ještě o něco výraznější. V nastaveném čase totiž Juanmi spadl v pokutovém zákroku po zákroku Nagoreho a rozhodčí odpískal pokutový kop. Střídající Casado však selhal a vysoko přestřelil.

Autor: Martin Kantor / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jiného než výhru Málagy, neberu

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Teoria je taká, že Levante by rado v tabuľke skončiť pred mestským rivalom Valenciou a vzhľadom na to, že gólový rozdiel je v prospech Valencie, remíza im nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že Malaga zopakuje výkon, který předvedla proti Atléticu a body zůstanou doma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele