10. kolo
26.10.2013 16:00 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Málaga CF - Celta Vigo 0:5

Celta Vigo překvapivě lehce rozebrala hru domácí Málagy a uštědřila jí debakl 0:5. Dvě trefy zaznamenal Álex López, po jedné brance si připsali Fernández, Nolito a Charles. Málaga se tak opět nebezpečně přiblížila sestupovým příčkám, naopak kouč hostí Luis Enrique dal jasnou odpověď na spekulace ohledně svého setrvání ve Vigu.

Utkání začalo svižně a už v 5. minutě se rozvlnila síť Caballerovy brány. Akci středem hřiště domácí obrana vůbec nezachytila a Fernández mohl nerušeně posunout míč na Álexe Lópeze, jenž se rozhlédl a následně napřáhl k nechytatelné ráně z hranice pokutového území - 0:1! Další studená sprcha přišla pro hráče Málagy hned ve 23. minutě. Centr z levé strany Charles výborně prodloužil na tísněného Fernándeze. Ten si s obráncem Antunesem v klidu poradil a z dvanácti metrů překonal bezmocného Caballera - 0:2!

Stejně bezzubým výkonem jako obránci se prezentovala i útočná řada Málagy. Po změně stran tak přišel další zasloužený trest. V 64. minutě si na hranici šestnáctky pohrál s domácí obranou sebevědomím hýřící Nolito. Po rychlých kličkách nastřelil však pouze tyč, následnou dorážku Fernándeze Caballero fantastickým zákrokem vyrazil, ale k balónu se opět dostali hosté a Álex López hlavou doklepl míč do branky - 0:3! Proč se domácí obránci alespoň nepokusili atakovat útočníky Viga, zůstává záhadou.

To už domácí fanoušci hlasitě pískali, ale ani to domácí z letargie neprobudilo. V 73. minutě se řítil po levé straně Nolito, umně si navedl míč do pokutového území a krásnou střelou přes obránce zvýšil už na 0:4! Neštěstí domácích hráčů pak dokonal v 81. minutě Charles, jenž po přízemním centru Rodrígueze dorazil míč za záda Caballera - 0:5!

Celta Vigo si tak z Málagy zaslouženě odváží všechny tři body a rázně ukončila svůj pobyt v sestupových vodách La Ligy.

Autor: Miroslav Ondrejka

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
loki5

Takový výprask a ještě doma. Malaga je letos dost špatná.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele